Libnet.ro
UNICEF

23:00

Extragerile Loto 649 de joi, 5 martie. Care sunt numerele castigatoare

Adevărul Adevărul,
Extragerile Loto 649 de joi, 5 martie. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 5 martie, au loc noi tragerile Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile care au avut loc duminica trecuta, atunci cand Loteria Romana a acordat peste 21. 000 de castiguri, in valoare totala de 9,4 miliane de lei. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile monedelor internationale pentru azi, 3 martie? Cum a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultimele luni? Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar. Noile cotatii ale monedelor de circulatie internatonala .

Loto 649: NUMERELE CASTIGATOARE de joi, 05 MARTIE 2020

JOI, 05 MARTIE 2020, au avut loc noi extrageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Iata numerele castigatoare: Loto 649: 21, 39, 16, 6,.

HOROSCOP tarot 5 martie. Varsatorii sunt fortati sa inceapa ceva nou, Fecioarele sunt pline de energie

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 3 martie. Scorpionii sunt sensibili, Pestii invata sa isi rezolve problemele

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 3 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

Viziunea Comisiei Europene privind impozitarea in Europa: Eliminarea subventiilor pentru combustibilii fosili, revizuirea modului in care sunt taxate companiile IT, simplificarea impozitarii

Paolo Gentiloni, comisarul european al economiei, a prezentat joi, intr-un discurs, cateva elemente ale politicii fiscale a UE pe care Comisia Europeana intentioneaza sa o promoveze in urmatorii cinci ani. in mare parte, politica fiscala va fi legata de ambitiile Uniunii Europene privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De aceea, masuri precum eliminarea subventiilor la combustibilii fosili sau scutirile de taxe pentru industria aeronautica si maritima se afla printre prioritatile UE.

CEI 4 VENINOSI DIN MAREA NEAGRA: Iata care sunt vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim (VIDEO)

Vara, litoralul Marii Negre devine neincapator. Turistii care se avanta in valurile marii sau doresc sa faca scufundari in Marea Neagra trebuie insa sa stie ca aici traiesc patru tipuri de.

Viktor Orban cere oprirea a 130.000 de imigranti care sunt in deja spatiul UE dupa ce au intrat prin Turcia

Ungaria va apara frontierele externe ale Uniunii Europene, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, cerand oprirea urgenta a 130. 000 de imigranti extracomunitari care au patruns deja din Turcia in tari europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )