Libnet.ro
UNICEF

22:16

O fabrica de masini electrice din China a devenit cel mai mare producator de masti din lume

Adevărul Adevărul,
O fabrica de masini electrice din China a devenit cel mai mare producator de masti din lume

Un producator de masini electrice din China sustinut de Warren Buffett a declarat ca este acum cel mai mare producator de masti din lume, dupa ce a inceput productia in urma cu mai putin de o luna pentru a lupta impotriva epidemiei de coronavirus, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Rata deceselor in Italia, pe categorii de varsta, din cauza coronavirusului COVID-19. Cum arata situatia din Peninsula comparativ cu cea din China (FOTO)

Cel mai mare numar de decese din Italia a fost inregistrat in randul persoanelor cu varste de peste 80 de ani, in randul celor cu varsta intre 70-79 de ani, dar si in randul celor cu varste intre 60-69 de.

Coronavirus in Romania - Masuri speciale la cel mai inalt nivel: in acest moment nu exista elemente care sa produca disfunctionalitati in gestionarea situatiei

Masuri speciale au fost luate din timp la cel mai inalt nivel in contextul crizei coronavirusului.

Samsung lucreaza la un nou tip de baterii care ar putea ajunge pe masini electrice

Samsung ar fi descoperit o noua modalitate prin care sa faca baterii mai performante pentru masini electrice si nu numai). Compania sustine ca a descoperit o noua modalitate prin care sa.

Epidemia din China s-a linistit: Foxconn a anuntat ca-si reia activitatea de productie

Epidemia de Coronavirus din China s-a ponderat semnificativ in ultimele zile, iar numarul infim de bolnavi noi a motiv Foxconn sa-si reia activitatea de productie. Foxconn este cel mai mare.

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )