Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor. continuă pe Antena3

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea mini-vacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste din Romania, dar si manastiri.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna dintre minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea minivacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici si manastiri de vizitat de Paste din Romania.

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica.

FOTO Cele mai frumoase locuri din Italia

Italia beneficiaza atat de o bogatie naturala deosebita, cat si de o arhitectura spectaculoasa, iar combinatia dintre cele doua face Cizma o destinatie turistica foarte apreciata. Va prezentam in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai frumoase locuri din Italia.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cele mai curajoase femei din Romania, premiate de Ambasada SUA

Erika Garnier, o tanara in carucior cu rotile, a fost desemnata de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti cea mai curajoasa femeie a anului. La ceremonie au mai fost premiate inca alte cinci.

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor.

Nicole Kidman se imbraca pe intuneric, acuza criticii de moda: cele mai neinspirate tinute ale actritei FOTO

Actrita australiana Nicole Kidman, castigatoare de Oscar, este foarte apreciata pentru talentul sau actoricesc, insa nu este la fel de aplaudata de criticii de moda pentru stilul sau vestimentar, acestia acuzand-o, dupa cea mai recenta aparitie a sa, ca s-ar imbraca pe intuneric.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )