Libnet.ro
UNICEF

10:30

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

B1 B1,
STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei. continuă pe B1

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

Agentia de presa a Patriarhiei: Biserica Ortodoxa Romana reprezinta cultul cu cele mai putine biserici raportate la numarul de credinciosi

Secretariatul de Stat pentru Culte a publicat situatia centralizata a lacasurilor de cult din Romania, asa cum era la data de 31 decembrie 2015. Dupa 1989, Biserica Ortodoxa Romana a finalizat.

Primarul Galatiului a fost declarat incompatibil sa mai ocupe o functie publica. Interdictia pronuntata de ANI este valabila trei ani

Agentia Nationala de Integritate ANI) a informat ca Marius Stan s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie 2012 - 14 ianuarie 2015, intrucat a detinut simultan functiile de primar al municipiului Galati si administrator al firmei Moldova Expedition SRL Iasi. Edilul a declarat ca va proba in instanta faptul ca nu este incompatibil.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Probleme serioase pentru reteaua Facebook: Utilizatorii distribuie tot mai putine impresii personale

Tot mai multe stiri si reclame au aparut, in ultimul an, pe reteaua de socializare Facebook. Aceasta masura este urmare a faptului ca utilizatorii posteaza tot mai putine informatii despre gandurile lor sau despre intamplarile prin care trec pe reteaua de socializare.

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Danton a fost rolul sau cel mai drag

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Rolul cel mai drag artistului Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata, a fost cel titular din piesa Danton de Camil Petrescu, pusa in scena de Horea Popescu pe scena Teatrului National din Bucuresti in 1974.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )