Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce fac parintii daca vor fi inchise scolile din cauza pandemiei: isi vor putea lua zile libere cu 75% din salariu

Hotnews Hotnews,
 Ce fac parintii daca vor fi inchise scolile din cauza pandemiei: isi vor putea lua zile libere cu 75% din salariu

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea de zile libere parintilor, in situatia in care gradinitele si scolile se vor inchide din cauza pandemiei. Indemnizatia pentru fiecare zi libera acordata este venit asimilat salariilor si este in cuantum de 75% din salariul de baza corespunzator unei zile lucratoare. continuă pe Hotnews

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

Timisoara mai asteapta trei ani sa devina Capitala Europeana a Culturii. CE propune o amanare de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19

Comisia Europeana propune ca, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus, orasele Rijeka Croatia) si Galway Irlanda) sa aiba posibilitatea de a-si prelungi titlul de Capitala Europeana a Culturii 2020 pana la 30 aprilie 2021. De asemenea, CE propune amanarea din 2021 in 2022 a anului in care Novi Sad Serbia) va deveni Capitala Europeana a Culturii si din 2021 in 2023 a anului in care Timisoara Romania) si Elefsina Grecia) vor detine titlul.

Un cuplu a murit la cateva ore distanta din cauza Covid-19 la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului

Un cuplu casatorit de 62 de ani din statul american New Jersey si-a pierdut viata la cateva ore distanta din cauza infectiei cu noul virusCOVID-19 si doar la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza.

Ucraina si Israel, apel la evreii hasidici sa anuleze pelerinajul din cauza coronavirusului

Guvernele ucrainene si israeliene au emis marti o declaratie comuna prin care le-au cerut evreilor israelieni hasidici sa anuleze pelerinajul anual in orasul ucrainean Uman din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Reuters. Evreii ultrareligiosi din filmul Unorthodox, de pe Netflix, sunt originari din Satu Mare. Care este povestea acestei comunitati care traieste dupa reguli vechi de sute de ani .

Marinela Nitu este de nerecunoscut. Cum arata fosta iubita a lui Miron Cozma, din cauza operatiilor

La aproape sase ani de la divortul de Miron Cosma, celebrea Marlinela NItu arata total schimbata, asta si datorita deselor operatii estetice pe care aceasta si le-a facut. Din operatiile esteteice bruneta a facut o adevarata pasiune. Marinela Nitu este de nerecunoscut Facelift-urile, marirea sanilor si alte astfel de operatii estetice nu mai sunt privilegiul .

Video Music Awards se tine in aer liber in New York din cauza pandemiei

Pe data de 30 august, New York va gazdui Video Music Awards, una dintre cele mai asteptate gale de premiere ale anului. in contextul pandemiei, evenimentul va avea loc in aer liber.

EXCLUSIV Antena 1, acuzatii grave din cauza Vulpitei. Se cer teste psihiatrice si se va depune plangere la politie

Dupa ce au fost difuzate imagini in care se presupune ca Vulpita ar fi intretinut relatii intime cu un alt barbat, o asociatie pentru protejarea demnitatii drepturilor omului vrea sa depuna plangere la politie impotriva emisiunii Acces Direct. Vulpita si Viorel revin de astazi la TV De astazi, sotii Stegaru revin pe micile ecrane, in .

Caz socant in Alba Iulia. Gravida, lasata in chinuri din cauza lipsei testului COVID-19. Bebelusul a murit imediat dupa nastere

Frica cadrelor medicale de COVID-19 poate ucide. Acesta este si cazul unei gravide internate la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Dupa mai multe complicatii suferite, femeia a fost internata de urgenta la Spitalul Judetean din Oradea, acolo unde fatul i-a murit la doua zile dupa nastere. Familia este devastata si face acuzatii grave la adresa .

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Caz incredibil! O asistenta medicala a stat in izolare 7 saptamani din cauza testelor COVID-19 inconcludente

Razvan Dumitrescu a prezentat, marti, la Subiectiv, cazul incredibil al unei asistente medicale la o clinica privata care a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus dupa ce a avut un scurt episod de febra. Dupa ce a stat in izolare 14 zile, aceasta a refacut testul COVID-19 pentru a afla daca se poate intoarce la serviciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )