Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Antena3 Antena3,
Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la. continuă pe Antena3

Ce au gasit procurorii in camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra

In camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra a fost gasit sange. Anchetatorii nu stiu daca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Probelevor fi supuse probelor de laborator.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

CUTREMURATOR! Vecinii lui Gheorghe Dinca au simtit miros de gratar joi, ziua in care criminalul a ucis-o pe Alexandra

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa. ADN-ul din oasele si cenusa recoltate coincid cu cele ale copilei.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal,.

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicitatii, Gheorghe Dinca a ajuns in zona pietei din Caracal, cu masina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40. Acesta este surprins in fata unui hotel unde isi parcheaza.

SURSE: in casa lui Gheorghe Dinca s-ar fi gasit probe in urma analizelor ADN privind existenta a trei victime. inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu criminalul din Caracal

La putin timp dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat familia Alexandrei ca probele ADN atesta ca in probele gasite s-a confirmat si ADN-ul tineri de 15 ani, surse judiciare arata ca probele analizate din casa.

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )