Libnet.ro
UNICEF

13:30

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Antena3 Antena3,
Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicitatii, Gheorghe Dinca a ajuns in zona pietei din Caracal, cu masina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40. Acesta este surprins in fata unui hotel unde isi parcheaza. continuă pe Antena3

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca a iesit din institutie. Expertiza medico-legala va incepe pe 9 august

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca, huiduit de oameni

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

Sectia speciala de investigare a magistratilor a cerut de la DIICOT dosarele crimelor din Caracal

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) a cerut de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal in copie certificata, au declarat surse judiciare pentru G4Media. ro .

Mircea Badea, despre ancheta crimelor din Caracal: Daca o transa, erau urme peste tot. Ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit

Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal. Jurnalistul considera ca Alexandra Macesanu a fost strangulata, altfel nu exista nicio proba. Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseas.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au.

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Maine vor fi declaratii, a spus fiica lui Gheorghe Dinca pentru Antena 3. Femeia neaga ca a fost implicata intr-o retea de trafic de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )