Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce va face Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica. Avocatul ei a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Ce va face Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica. Avocatul ei a facut anuntul

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat ca fostul ministru va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica. Solicitat sa precizeze daca Elena Udrea se va intoarce in. continuă pe Antena3

Ce vrea sa faca Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica, potrivit avocatului

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat vineri ca fostul ministru al Dezvoltarii va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica, transmite Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a decis: Solicitarea de extradare a Elenei Udrea si Alinei Bica din Costa Rica, revocata

Cererea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica a fost revocata de Tribunalul Bucuresti. Decizia, care este una in prima instanta, a fost luata dupa hotararea inaltei Curti de Casatie.

Un tribunal din Costa Rica a anulat decizia ce respinsese cererile de azil politic depuse de Udrea si Bica

Cererea de azil politic inaintata de Elena Udrea si Alina Bica se afla in asteptarea unei decizii, pe fondul anularii de catre Tribunalul de Imigratie din Costa Rica a unei prime rezolutii in care solicitarea celor doua a fost respinsa, relateaza site-ul semanariouniversidad. com, citat de Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a anulat solicitarea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare pentru Elena Udrea si Alina Bica din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Tribunalul Bucuresti a revocat solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Tribunalul Bucuresti a anulat solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor luate de ICCJ in cazul lor

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei in cazul lor.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Tudorel Toader, precizari in legatura cu eliberarea condamnatelor din Costa Rica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a precizat vineri, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, ca Ministerul Justitiei a primit doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentru Elena Udrea si Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica.

Cererile lui Udrea si Bica de acordare a statutului de refugiat politic in Costa Rica, rediscutate, dupa ce initial fusesera respinse

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic in Costa Rica formulate de catre Elena Udrea si Alina Bica vor fi rediscutate dupa ce Tribunalul Administrativ pentru Imigratie a anulat o prima rezolutie care le respingea solicitarile, scrie presa din Costa Rica, citand declaratiile avocatei lui Udrea si Bica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )