Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce vrea sa faca Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica, potrivit avocatului

Adevărul Adevărul,
Ce vrea sa faca Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica, potrivit avocatului

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat vineri ca fostul ministru al Dezvoltarii va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Ce va face Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica. Avocatul ei a facut anuntul

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat ca fostul ministru va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica. Solicitat sa precizeze daca Elena Udrea se va intoarce in.

Tribunalul Bucuresti a decis: Solicitarea de extradare a Elenei Udrea si Alinei Bica din Costa Rica, revocata

Cererea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica a fost revocata de Tribunalul Bucuresti. Decizia, care este una in prima instanta, a fost luata dupa hotararea inaltei Curti de Casatie.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar.

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

Un tribunal din Costa Rica a anulat decizia ce respinsese cererile de azil politic depuse de Udrea si Bica

Cererea de azil politic inaintata de Elena Udrea si Alina Bica se afla in asteptarea unei decizii, pe fondul anularii de catre Tribunalul de Imigratie din Costa Rica a unei prime rezolutii in care solicitarea celor doua a fost respinsa, relateaza site-ul semanariouniversidad. com, citat de Mediafax.

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in.

Tribunalul Bucuresti a anulat solicitarea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare pentru Elena Udrea si Alina Bica din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Tudorel Toader vine cu precizari despre Elena Udrea si Alina Bica

Deciziile prin care completurile de 5 judecatori au suspendat executarea pedepselor Elenei Udrea si Alina Bica, ambele arestate in Costa Rica, au ajuns la Ministerul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader a explicat ca MJ urmeaza sa primeasca documentatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2559 seconds )