Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook va lansa drone solare care vor furniza internet locuitorilor din zonele izolate (VIDEO)

B1 B1,
Facebook va lansa drone solare care vor furniza internet locuitorilor din zonele izolate (VIDEO)

Proiect ambitios, derulat de Facebook. Compania a prezentat dronele solare cu care va furniza internet locuitorilor din zone izolate. Acestea vor fi capabile sa zboare trei luni fara oprire si vor comunica. continuă pe B1

Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

Sri Lanka a anuntat ca a incheiat un acord cu Google pentru a aduce locuitorilor insulei internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor, dorind sa devina prima tara din regiune cu o acoperire completa,.

Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SUA vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vanatoare

Statele Unite vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vanatoare de tip F-16, in contextul conflictului din regiunea Sinai cu grupari afiliate retelei teroriste Stat Islamic, informeaza Reuters, potrivit.

Klaus Iohannis catre absolventii Academiei de Informatii Mihai Viteazu: Aveti datoria de a furniza cunoastere liderilor si factorilor strategici care vor ghida Romania catre prosperitate si securitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi, la festivitatea de absolvire a studiilor universitare de licenta a promotiei SRI - 25 de ani, care a avut loc la Academia Nationala de .

Indienii au elucidat misterul de pe Facebook: Cine este romanul care va dezvolta fotbalul din India

Fotbalul indian a crescut in ultimii ani pe baza fotbalistilor transferati din Europa. FC Pune City a facut un nou transfer de marca, dezvaluind numele noului sau jucator, dupa ce si-a tinut fanii in suspans pe Facebook.

Vestile proaste de azi care vor fi vestile si mai proaste de maine

Seceta din ultimele luni a facut ca productia agricola sa scada dramatic. Expertii trag un semnal de alarma si sustin ca cei care au cel mai mult de suferit sunt producatorii ce nu mai au cum sa-si acopere.

Andrei Gerea: Companiile de stat au fost jefuite de portocalii care vor din nou la guvernare

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE si ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, transmite ca s-a aratat surprins de modul populist in care Alina Gorghiu incearca sa profite de pe urma situatiei muncitorilor unora dintre companiile a caror criza financiara inca nu a luat sfarsit.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )