Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare. Cei trei vor sta la.

Moment exploziv in razboiul presedinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila, fata in fata

00-A inceput sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. ---------------------- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte.

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

Lia Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam sa fie mult mai clar si mai coerent. intelegem ca se plictiseste la Cotroceni

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a spus luni, in ceea ce priveste anuntul facut de Klaus Iohannis ca va reconsulta Parlamentul pentru largirea ariei referendumului, ca presedintele ar trebui.

Premierul Dancila si Tariceanu, sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea, dupa sedinta solemna din Parlament pentru NATO. E vorba de o discutie pe care a avut-o initial Liviu Dragnea cu Calin Popescu Tariceanu, la care part.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )