Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare. Cei trei vor sta la. continuă pe Antena3

Moment exploziv in razboiul presedinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila, fata in fata

00-A inceput sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. ---------------------- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte.

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Presedintele Iohannis, Dragnea si Dancila, fata in fata cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

In plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla maine fata in fata. Cei trei se vor st.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Dragnea, Tariceanu, Dancila si Toader - intalnire la Parlament

Presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, s-au intalnit, astazi, la Parlament, cu premierul Viorica Dancila si ministru Justitiei, Tudorel Toader.

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am.

Sedinta solemna cu atacuri politice. Viorica Dancila isi cere scuze pentru iesirea lui Iohannis

Premierul Viorica Dancila a subliniat marti, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, importanta valorilor NATO si a vorbit despre riscurile de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )