Libnet.ro
UNICEF

11:15

MY FAIR LADY CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CATEVA ZILE LA SALA PALATULUI

România Liberă România Liberă,
MY FAIR LADY CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CATEVA ZILE LA SALA PALATULUI

My fair lady cel mai iubit musical din toate timpurile, peste doar cateva zile la Sala Palatului

De la prima punere in scena pe Broadway, in 1956, si pana astazi, musicalul My Fair Lady continua sa cucereasca generatii intregi de spectatori, fiind denumit de critici musicalul perfect. Daca doriti sa petreceti o seara relaxanta, plina de umor, in compania familiei sau a prietenilor, va propunem sa vizionati unul dintre cele mai longevive .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a in.

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

Ar putea fi cel mai mare aeroport din lume: de ce este special noul gigant din Beijing

Chinezii au dat in folosinta unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Intitulata Daxing Internation Airport, creatia pare desprinsa dintr-un film SF. Traficul aerian inspre si dinspre.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )