Libnet.ro
UNICEF

16:00

Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci. continuă pe Antena3

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile.

Chirurgul fals italian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru chirurgul fals italian, acesta fiind acuzat de trei infractiuni, inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei, potrivit Mediafax. Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, in timp ce incerca sa fuga din tara.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

Matteo Polini, italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic si a pacalit mai multe clinici, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivapentru 30 de zile a lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic si a reusit saopereze in mai multi spitale private din.

Chirurgul-parcagiu Matteo Politi se lauda ca ar fi operat in teatre de operatiuni

Matteo Politi s-ar fi laudat la audieri ca a operat chiar si in teatre de razboi, fara a preciza despre ce fronturi este vorba. Italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, fara avea studii de specialitate si drept de libera practica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Chirurgul Matteo Politi: Am folosit o avocata pentru a obtine dreptul de practica / Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private, desi absolvise doar opt clase, a declarat, marti seara, ca a platit o avocata pentru a obtine dreptul de a practica in tara noastra si ca aceasta i-a transmis ca toate actele sunt in regula. El a refuzat sa spuna unde este, transmite Mediafax.

Noi informatii SOCANTE ies la iveala despre falsul medic Matteo Politi: A stat la PUSCARIE si in Londra

Matteo Politi, chirurgul estetician care a operat in tara noastra, desi nu avea acest drept ar fi facut inchisoare si in Marea Britanie, sustine Observator. tv. Astfel, falsul medic a fost inchis in.

Reactie in cazul documentului in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa: Nu pot sa imi imaginez ce blocaj a avut aceasta persoana. Ea este functionarul, care din mila...

Gabriela Angheloiu, fost director DSP, a vorbit despredocumentul in baza caruia a fost dat codul de parafa in cazulfalsului medic Matteo Politi. Gabriela Angheloiu sustine ca cineva a semnat in lo.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )