Libnet.ro
UNICEF

14:15

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

Chirurgul fals italian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru chirurgul fals italian, acesta fiind acuzat de trei infractiuni, inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei, potrivit Mediafax. Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, in timp ce incerca sa fuga din tara.

Matteo Politi, falsul chirurg italian, a fost adus la parchet pentru audieri

Falsul chirurg italian a fost adus, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul in care e cercetat pentru inselaciune, reunit cu cel in care este vizat pentru exercitarea unei functii fara drept, relateaza Mediafax.

Chirurgul-parcagiu Matteo Politi se lauda ca ar fi operat in teatre de operatiuni

Matteo Politi s-ar fi laudat la audieri ca a operat chiar si in teatre de razboi, fara a preciza despre ce fronturi este vorba. Italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, fara avea studii de specialitate si drept de libera practica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Chirurgul Matteo Politi: Am folosit o avocata pentru a obtine dreptul de practica / Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private, desi absolvise doar opt clase, a declarat, marti seara, ca a platit o avocata pentru a obtine dreptul de a practica in tara noastra si ca aceasta i-a transmis ca toate actele sunt in regula. El a refuzat sa spuna unde este, transmite Mediafax.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

ACTUALIZARE - Politia, despre falsul chirurg: A fost condamnat in Italia pentru fapte asemanatoare. Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Falsul chirurg italian care a operat in Bucuresti ar fi fost ajutat de un fals avocat

Uniunea Barourilor din Romania atrage atentia ca avocatul care l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi sa obtina documentele necesare practicarii profesiei de medic nu apare in Tabloul Avocatilor.

Primele imagini cu falsul chirurg, dupa ce a fost adus la audieri. Explicatiile Politiei

Falsul chirurg Matteo Politi a fost adus la audieri. Barbatul, cetatean italian, a fost dus de politisti la Sectia 4 si nu a facut declaratii jurnalistilor. Totodata, politistii au adus bagajele pe care b.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )