Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Adevărul Adevărul,
VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune. continuă pe Adevărul

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

ACTUALIZARE - Politia, despre falsul chirurg: A fost condamnat in Italia pentru fapte asemanatoare. Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Primele imagini cu falsul chirurg, dupa ce a fost adus la audieri. Explicatiile Politiei

Falsul chirurg Matteo Politi a fost adus la audieri. Barbatul, cetatean italian, a fost dus de politisti la Sectia 4 si nu a facut declaratii jurnalistilor. Totodata, politistii au adus bagajele pe care b.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri INCENDIARE despre falsul chirurg estetician: Omul nu purta manusi, nici macar nu avea dezinfectant. Lua un servetel demachiant si injecta!

Adriana Bahmuteanu continua seria dezvaluirilor despre Matteo Politi, falsul medic estetician care a operat in cinci clinici din Romania. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe italian si a dat detalii despre.

Falsul chirurg, retinut. Ce spune avocatul italianului: Este absolventul unei facultati de Medicina

Avocatul italianului Matteo Politi, care se dadea drept medic si a ajuns sa opereze in Romania, sustine ca barbatul are nimic de ascuns. Are studii medicale si diploma i-a fost recunoscuta de Ministerul Educatiei.

UPDATE Falsul chirurg, retinut. Avocat: Este absolventul unei facultati de Medicina. Reactia Ecaterinei Andronescu

Avocatul italianului Matteo Politi, care se dadea drept medic si a ajuns sa opereze in Romania, sustine ca barbatul nu are nimic de ascuns. Are studii medicale si diploma i-a fost recunoscuta de Ministerul Educatiei. Ecaterina Andronescu, sefa institutiei, spune ca va face verificari legate de echivalarea diplomei de medic.

Matteo Politi, falsul chirurg italian, a fost adus la parchet pentru audieri

Falsul chirurg italian a fost adus, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul in care e cercetat pentru inselaciune, reunit cu cel in care este vizat pentru exercitarea unei functii fara drept, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )