Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ultima dorinta a lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: Sa ducem Romania Mare mai departe

Antena3 Antena3,
Ultima dorinta a lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: Sa ducem Romania Mare mai departe

Corneliu Vadim Tudor va fi inmormantat joi, la Cimitirul Ghencea iar familia acestuia a declarat ca oricine doreste sa ii fie alaturi pe ultimul drum poate participa la funeralii. Una dintre fiicele. continuă pe Antena3

Ultimele ore din viata lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: A zis fac infarct si azi mor

Sotia, sora dar si dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au facut astazi marturii emotionante despre ultimele clipe de viata ale tribunului si despre cum ar fi vrut acesta sa ramana in constiinta.

Marturisirea facuta de Corneliu Vadim Tudor inainte de a muri. Dorinta i-a fost indeplinita astazi

Preotul paroh al Bisericii Sfantul Gheorghe cel Nou din Capitala, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, spune ca a fost dorinta fostului senator sa fie depus in acest lacas.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, la adresa lui Halep. Ce a sugerat Tribunul despre numarul 2 WTA chiar in ziua mortii sale

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fondatorul PRM, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

Reactia lui Gigi Becali, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a spus, dupa ce a citit poemul Ultima cafea scris de Corneliu Vadim Tudor, ca Vadim Tudor a fost un om mandru, care si-ar fi dorit ca moartea sa il trateze diferit.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, pe pagina lui de Facebook, a fost reactualizata o postare din sapte septembrie, cand fondatorul PRM a postat o poezie intitulata Ultima cafea.

Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit si calomniat, eu insami am fost tinta lui: tiganca, jidanca si curva. Cu toate acestea, sunt.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )