Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corneliu Vadim Tudor starneste controverse si dupa moarte. Ilie Sarbu: Nu a avut caderea morala sa fie depus in Senat

Antena3 Antena3,
Corneliu Vadim Tudor starneste controverse si dupa moarte. Ilie Sarbu: Nu a avut caderea morala sa fie depus in Senat

Presedintele fondator al PRM Corneliu Vadim Tudor starneste controverse si dupa moarte. Familia ar fi vrut ca sicriul sa fie depus la Senat si mai multi politicieni au intervenit in acest sens pe. continuă pe Antena3

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Corneliu Vadim Tudor, o alta poezie despre moarte

Expozitia de carte In Memoriam Corneliu Vadim Tudor este organizata, astazi, in Craiova de Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, in sala Acad. Dinu C. Giurescu, scrie.

Nicu Alifantis: Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor

Nicu Alifantis a spus luni, dupa anuntul decesului lui Corneliu Vadim Tudor, ca ne-a parasit un mare poet. ) ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut Tribunul o premonitie? Ultimul sau poem publicat: Hai, Moarte, sa bem o cafea!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Acesta a publicat pe Facebook, in urma cu o saptamana, o poezie despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut pe 28 noiembrie 1949 la Bucuresti, fiul lui Ilie si Eugenia. A fost de profesie sociolog, iar mai apoi a obtinut un doctorat in istorie. S-a facut remarcat in spatiul public prin.

Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit si calomniat, eu insami am fost tinta lui: tiganca, jidanca si curva. Cu toate acestea, sunt.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )