Libnet.ro
UNICEF

22:00

Farmaciile se declara pregatite sa asigure necesarul de masti. Din 15 mai, mastile devin obligatorii in spatii inchise

Antena3 Antena3,
Farmaciile se declara pregatite sa asigure necesarul de masti. Din 15 mai, mastile devin obligatorii in spatii inchise

Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania ADRFR) a anuntat joi ca este pregatita sa asigure necesarul de masti si materiale de protectie pentru a fi comercializate prin farmacii dupa 15 mai. continuă pe Antena3

VIDEO Cum sunt pregatite parcurile de pe malul Borcei pentru relaxarea din 15 mai

Autoritatile locale au reinceput lucrarile de intretinere in parcurile din municipiul Calarasi, avand in vedere masurile de relaxare privind circulatia dupa data de 15 mai, odata cu incheierea starii de urgenta. Exista premisele ca parcurile sa fie deschise populatiei, cu anumite reguli, insa locurile de joaca vor ramane inchise momentan.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Masca de protectie in spatiile inchise si respectarea distantei de 1,5 metri, obligatorii din 15 mai

Klaus Iohannis a spus: in primul rand, devine obligatorie din 15 mai purtarea mastii de protectie, atunci cand ne gasim in spatii inchise, la magazin, cand mergem sa cumparam alimente, in transportul in comun, in birouri, etc.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea, Primarul General: Din 15 mai se deschid toate parcurile, gradinile publice, inclusiv gradina zoologica si cimitirele din Capitala

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca, din 15 mai, se vor redeschide toate parcurile, cimitirele si gradinile publice, inclusiv gradina zoologica, din Bucuresti. De altfel, aceasta zi va.

CORONAVIRUS |Masuri impuse pe Aeroportul International Henri Coanda incepand din 15 mai: Ce reguli vor trebui sa respecte pasagerii dupa expirarea starii de urgenta

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti anunta un set de reguli care se vor aplica, incepand din data de 15 mai in cazul Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, dupa expirarea starii.

Arafat: Daca din 15 mai incep vizitele si gratarele, riscul este ca brusc vom avea un nou val de infectii cu coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta, responsabilitatea este transferata catre cetatean, el subliniind ca daca incep gratarele exista riscul sa apara o crestere brusca a infectiilor cu noul coronavirus.

Terasele se redeschid din 15 mai, cu conditia respectarii masurilor de igiena si distantare sociala

Amendamentul propus de PSD ce prevede ca terasele sa isi reia activitatea, dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu 15 mai, cu respectarea masurilor de igiena si distantare sociala, a fost admis de comisia juridica.

CORONAVIRUS |Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a prezentat conditiile in care se pot relua antrenamentele in cazul sporturilor individuale in aer liber, incepand din 15 mai (VIDEO)

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a prezentat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, masurile referitoare la reluarea activitatilor sportive incepand din data de 15 mai, atunci cand.

Seful statului este categoric. Din 15 mai vom intra in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, fara ezitare, ca la data de 15 mai Romania trece din s.

Din 15 mai se redeschid saloanele de coafura. Adrian Perjovschi, hair-stylist: Vor fi doar 3 experti tura. Daca se lucreaza pe un scaun, urmatorul va fi liber Dupa fiecare client, se va lua o pauza de 15 minute pentru igienizare

Desi programul saloanelor noastre va fi de la 8 dimineata pana la 10 seara, vor fi doar cate 3 experti pe fiecare tura, iar fiecare dintre ei va putea avea 4 sau maxim 5 clienti pe o tura, pentru ca se va pastra distanta sociala intre posturile de lucru, astfel ca daca se lucreaza pe un scaun, urmatorul va fi lasat liber. Dupa fiecare client, se va lua o pauza de 15 minute pentru igienizarea postului de lucru si a instrumentarului, iar intre turele de lucru va fi o pauza de 30 de minute pentru o curatare si igienizare generala si completa a salonului, explica hair-stylistul Adrian Perjovschi care detine 4 saloane de infrumusetare in Bucuresti si imprejurimi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )