Libnet.ro
UNICEF

13:31

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. Si omul acesta este tatal meu

Antena3 Antena3,
Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. Si omul acesta este tatal meu

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a lasat un testament al carui continut nu este ic. continuă pe Antena3

VIDEO Principesa Margareta, la moartea Regelui:Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale.

Principesa Margareta: Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Am pierdut, ca voi toti, un parinte. Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut... (VIDEO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj romanilor, dupa trecerea in nefiinta a Regelui Mihai. Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii,.

VIDEO Prima declaratie a Principesei Margareta, noul Sef al Familiei Regale a Romaniei, dupa moartea Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

VIDEO Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul r

Margareta, Custodele Coroanei romane, noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost o parte din fibra statului roman, iar intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Ea mai spune ca de acum incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Constort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )