Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ana-Maria, o fata de 18 ani din Coteana, a murit intr-un cumplit accident

Antena3 Antena3,
Ana-Maria, o fata de 18 ani din Coteana, a murit intr-un cumplit accident

O tanara de 18 ani din Coteana, judetul Olt, a murit nevinovata, seara trecuta, intr-un cumplit accident rutier. Ana-Maria a fost spulberata de o masina si aruncata aproape 20 de metri pe sosea, iar medicii nu au mai putut face nimic. continuă pe Antena3

Alexandra, adolescenta de 18 ani victima a accidentului din Dej, a intrat in moarte cerebrala. Parintii au decis prelevarea organelor pentru a salva alte vieti

Moartea Alexandrei Burz, o adolescenta de 18 ani din Dej care a fost victima unui grav accident rutier, va salva alte vieti.

Accident cumplit in Olt. Fata de 18 ani lovita in plin in apropierea trecerii de pietoni

O fata in varsta de 18 ani a murit luni seara, dupa ce a fost lovita de un autoturism in apropierea unei treceri de pietoni din comuna Coteana, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Tanar lovit cu picioarele si lasat inconstient in fata unui club din Vaslui. A ajuns in stare grava la spital, iar medicii spun ca are nevoie de operatie pe creier

Un tanar de 29 de ani, din Vaslui, a fost batut fara mila, cu picioarele, de mai multi petrecareti, iar apoi a fost lasat inconstient in fata unui club din oras.

Pariul lui Darren Cahill: jucatorul de doar 18 ani pe care il vede in Top 10 pana la finalul lui 2020

Darren Cahill anunta ascensiunea in Top 20 mondial a unui tenismen de doar 18 ani, pana la finalul anului. Antrenorul australian al Simonei Halep a pus ochii pe Yannick Sinner, castigatorul Next Gen Finals 2019 - un Turneu al Campionilor pentru jucatorii de sub 21 de ani. Australianul nu exclude nici posibilitatea ca Sinner sa ajunga intre primii zece jucatori ai lumii inca din 2020.

Barbat de 40 de ani din Targoviste, caftit serios de nevasta. Omul a sunat de urgenta la 112

Un barbat din comuna damboviteana Matasaru a facut plangere la Politie dupa ce a fost batut de sotia lui. Omul, in varsta de 40 de ani, a sunat la 112 pentru a reclama fapta.

Epidemia de gripa face ravagii in Romania: Virusul gripal a omorat 36 de oameni, iar cea mai recenta victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita (VIDEO)

Ultima victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita, confirmat cu infectie de tip A. Astfel, bilantul a ajuns in ultima saptamana la 36 de morti. Medicii trag un semnal de alarma si spun ca daca vrem.

Cazul mortii barbatului din Suceava caruia jandarmii i-au pulverizat spray paralizant direct in fata: Noi date din ancheta, in urma unei expertize suplimentare

Ancheta in cazul barbatului care a murit in parcul din Vatra Dornei dupa interventia brutala a unui echipaj de jandarmi intra intr-o noua faza, dupa ce expertiza suplimentara solicitata de procurorul militar care se ocupa de acest dosar ar demonstra ca intre folosirea spray-ului paralizant de catre femeia-jandarm si moartea victimei a existat o legatura de cauzalitate, scrie Monitorul de Suceava.

Povestea tragica a Mihaelei Miloiu, fata de 18 ani traficata si omorata la Lausanne. Pentru naivitatea ei si pentru greselile altora, Mihaela a platit cu propria viata!

Mihaela Miloiu a trait un adevarat cosmar inainte de a fi ucisa, departe de casa si de familie, iar povestea ei tragica a ajuns sa fie cunoscuta peste hotare.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3003 seconds )