Libnet.ro
UNICEF

05:45

Faze tari: Un deputat roman a mancat din gunoi pentru a atrage atentia asupra risipei; Fenomenul extrem din Siberia! 'Poarta catre Iad' devine din ce in ce mai mare si prezinta riscuri majore; Acest robot a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai bu

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Un deputat roman a mancat din gunoi pentru a atrage atentia asupra risipei; Fenomenul extrem din Siberia!

Reconstructia faciala a unui om care traia acum 9500 de ani. Cum arata acesta. Expertii de criminalistica au recostruit o fata a unui om care a fost exhuman in Ierihon, langa raul Iordan. Omului neolitic. Acest robot a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai bun tutore de tenis de masa. Rezultatele inginerilor si modalitatea in care reusesc sa isi perfectioneze intr-un timp atat de scurt capacitatile ne arata. continuă pe Hotnews

Oprah ar putea sa candideze la alegerile din 2020 pentru presedintia SUA

Intr-un interviu recent, Oprah Winfrey a sugerat ca ar putea sa-si depuna candidatura la alegerile din 2020 pentru presedintia SUA. Intrebata daca ar fi capabila sa sparga gheata si sa fie aleasa presedinte in 2020, Oprah a zambit cu subinteles, potrivitCNN.

Judecatoarea Camelia Bogdan: Am fost lucrata din interior, pentru a satisface anumite orgolii ale lui Dan Voiculescu si Sorin Oprescu

Judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa din Consiliul Superior al Magistraturii pe 8 februarie, lanseaza o serie de acuzatii extrem de grave, sustinand ca a fost lucrata din interior pentru a.

Faze tari:Barbat din Slobozia, amendat cu 1.000 de lei dupa ce a flatulat langa un politist;Doi profesori, filmati in timp ce faceau sex langa un bancomat;Ghinion pentru un hot la hypermarket: a dat nas in nas cu un antrenor de karate

O tara din Europa va legaliza cultivarea cannabisului. Parlamentul din Olanda a votat pentru reglementarea cultivarii cannabisului, oferind, astfel, sprijin. Operatiunea cea mai mare clatita din lume, transformata intr-un esec. Cea mai mare clatita din Rusia! - a fost indemnul organizatorilor la Maslenita, sarbatoarea din.

Cine va face parte din Comisia pentru Controlul SIE: Deputatul PSD Mihai Weber a fost ales in functia de presedinte

Plenul Senatului si al Camerei Deputatilor a aprobat, miercuri, componenta nominala a Comisiei parlamentare pentru controlul Serviciului de Informatii Externe, presedintele acestui for fiind deputatul PSD Mihai Weber.

VIDEO 3 stele din 5 pentru Fiat 500 in urma retestarii la Euro NCAP. Ford Ka+ a obtinut tot 3 stele din 5, mai bine decat Mustang

Euro NCAP a dat publicitatii noi rezultate obtinute de modele noi la testele de impact. Organizatia a testat inclusiv Fiat 500, care a primit un facelift si este promovat ca model nou, retestare care aduce micii masini italiene 3 stele din 5 posibile, in contextul in care la testarea initiala din 2007 masina obtinuse 5 stele din 5. Practic, cerintele de siguranta au evoluat, dar facelift-ul lui Fiat 500 nu a adus si mari noutati in ceea ce priveste siguranta. Totodata se remarca si rezultatul obtinut de Ford Ka+, 3 stele din 5, oarecum un media segmentului din care face parte, deoarece este o masina simpla si fara prea multa electronica. Asadar, Ka+ a obtinut un scor mai bun cu o stea fata de Ford Mustang. Celelalte modele certificate de Euro NCAP in martie 2017 sunt Citroen C3 4 stele din 5), Audi Q5 5 stele din 5), Land Rover Discovery 5 stele din 5) si Toyota C-HR 5 stele din 5).

Jocurile din PNL pentru sefia partidului. Care sunt taberele din PNL si ce urmareste Dacian Ciolos

Mai multe tabere din PNL au intrat in disputa pentru sefia partidului, inainte de congresul din 17 iunie. Dacian Ciolos vrea sa se implice doar daca primeste postul de presedinte.

Sporul de risc si solicitare neuropsihica de 50% din salariu pentru functionarii publici, adoptat de Senat

Plenul Senatului a votat luni acordarea unui spor de risc si solicitare neuropsihica de 50% din salariul de baza pentru functionarii publici, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a respins partial prevederea legislativa, mentionand ca sporul poate fi acordat, dar ca el nu poate face parte din salariul de baza asa cum prevazuse initial Parlamentul, scrie News. ro.

Barbatii geisha ofera companie si relatii intime femeilor din Japonia pentru bani (VIDEO)

In Japonia femeile nu sunt tratate asa cum ar trebui, iar unele dintre ele apeleaza la barbati gheisha pentru a le oferi o companie placuta si eventual relatii intime in schimbul unei su.

A facut o afacere din dragoste pentru mare. Povestea Nunta pe plaja

Pentru Ioana Selner, o antreprenoare care a cochetat cu jurnalismul, marketingul si PR-ul, iar apoi s-a orientat catre antreprenoriat, organizarea unei nunti pe plaja a venit spontan, in urma unei discutii. Pasionata de mare, a decis ca e momentul sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )