Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jocurile din PNL pentru sefia partidului. Care sunt taberele din PNL si ce urmareste Dacian Ciolos

România Liberă România Liberă,
Jocurile din PNL pentru sefia partidului. Care sunt taberele din PNL si ce urmareste Dacian Ciolos

Mai multe tabere din PNL au intrat in disputa pentru sefia partidului, inainte de congresul din 17 iunie. Dacian Ciolos vrea sa se implice doar daca primeste postul de presedinte. continuă pe România Liberă

Am convingerea ca presedintele Iohannis nu se va implica in alegerile interne din PNL

Ludovic Orban a declarat, sambata, la Antena 3, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis se va implica in alegerile interne din PNL intrucat are nevoie de un partid puternic care sa-l sustina in perspectiva alegerilor prezindentiale din 2019, un partid care sa fie condus de catre liderii sai naturali, nu de unii impusi din afara partidului.

Barbatii geisha ofera companie si relatii intime femeilor din Japonia pentru bani (VIDEO)

In Japonia femeile nu sunt tratate asa cum ar trebui, iar unele dintre ele apeleaza la barbati gheisha pentru a le oferi o companie placuta si eventual relatii intime in schimbul unei su.

Judecatoarea Camelia Bogdan: Am fost lucrata din interior, pentru a satisface anumite orgolii ale lui Dan Voiculescu si Sorin Oprescu

Judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa din Consiliul Superior al Magistraturii pe 8 februarie, lanseaza o serie de acuzatii extrem de grave, sustinand ca a fost lucrata din interior pentru a.

Deputatul Ovidiu Raetchi il critica pe Tariceanu, dupa ce a cerut demisia Laurei Codruta Kovesi: Faptul ca politicienii care sunt direct vizati de anchetele DNA ataca institutia cu orice ocazie este inacceptabil. Ei se afla intr-un conflict moral de inter

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi l-a criticat, marti, pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce el a cerut demisia sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Deputatul a calificat drept inadmisibila decizia unui politician cercetat de DNA de a solicita demisia sefului institutiei.

Care sunt cele mai frumoase sunete de motor de la Porsche (VIDEO)

Automobilele Porsche sunt cunoscute pentru design-ul sofisticat si original, insa de multe ori un barbat nu se lasa impresionat doar de fatada, ci apreciaza mai mult sunetul pe care il scoate motorul.

Judecatorul Cristi Danilet: in motivarea deciziei CCR vor trebui lamurite care sunt limitele puterilor procurorului de investigare a persoanelor politice pentru elaborarea de acte normative (VIDEO)

Fostul judecator din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, Cristi Danilet, a vorbit luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despere decizia magistratilor Curtii Constitutionale.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre decizia CCR: Trebuie sa existe repercusiuni, iar acestea nu pot sa fie decat demisia celor trei sefi de parchete si demisia tuturor celor din CSM care sunt alesi (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca este nevoie de aparitia unor repercusiuni dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Calin.

Mihai Traistariu, in finala Eurovision. Care sunt cei zece finalisti ai selectiei nationale

Duminica a avut loc semifinala Eurovision, iar cei mai indragiti artisti de la aceasta editie s-au calificat in finala. Printre cele mai importante nume dintre cei care se vor bate pentru.

Au fost executati cinci oficiali din Securitate in Coreea de Nord pentru raporturi false care l-au infuriat pe Kim Jong Un

Serviciile secrete din Coreea de Sud au dat oferit informatii potrivit carora Kim Jong Un a executat cinci oficiali de rang inalt din domeniul Securitatii pentru faptul ca au falsificat.

A facut o afacere din dragoste pentru mare. Povestea Nunta pe plaja

Pentru Ioana Selner, o antreprenoare care a cochetat cu jurnalismul, marketingul si PR-ul, iar apoi s-a orientat catre antreprenoriat, organizarea unei nunti pe plaja a venit spontan, in urma unei discutii. Pasionata de mare, a decis ca e momentul sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )