Libnet.ro
UNICEF

16:45

Federer pe cea mai joasa pozitie in ATP din ultimii 10 ani

Online Sport Online Sport,
Federer pe cea mai joasa pozitie in ATP din ultimii 10 ani

Punctele castigate in 2012 si pe care nu a reusit sa le apere la editia din acest an a turneului de la Wimbledon au cantarit decisiv in pozitionarea lui Roger Federer pe cea mai slaba pozitie din ultimul deceniu. continuă pe Online Sport

Clasamentul ATP: Roger Federer, cea mai slaba clasare din ultimii zece ani

Eliminarea prematura inregistrata la Wimbledon l-a facut pe Roger Federer sa piarda puncte importante in clasamentul ATP, elvetianul aflandu-se pe locul 5 in lume. Este cea mai slaba clasare a lui Federer din ultimii zece ani.

Roger Federer, cea mai slaba clasare din cariera din ultimii zece ani

Tenismanul elvetian Roger Federer se afla, incepand de luni, la cea mai slaba clasare din ultimii zece ani, el ocupand in aceasta saptamana pozitia a cincea in clasamentul ATP, loc pe care nu a mai fost din 23 iunie 2003.

Cea mai atragatoare vedeta TV din Romania era baietoasa in adolescenta!

Geanina Ilies, desemnata recent cea mai atragatoare vedeta TV din Romania, nu a fost dintotdeauna o prezenta atat de feminina. In adolescenta, superba prezentatoare de la Antena 1 purta parul scurt si era baietoasa. Continue reading .

Focsaniul, orasul cu cea mai mare scadere a numarului de locuitori in ultimii 10 ani

Municipiul a pierdut aproape 24 000 de locuitori, respectiv de la 103. 219 locuitori in 2002, la 79. 315 in 2011, scaderea fiind de 23,15%.

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

Bac 2013: cea mai mare rata de promovare 150; Sectorul 2, cea mai mica 150; Sectorul 5

Cea mai mare rata de promovare la examenul de bacalaureat din acest an s-a inregistrat in Sectorul 2 -58,4%- din Bucuresti, in timp ce Sectorul 5 are cei mai putini candidati promovati 38%, potrivit rezultatelor finale, inaintea.

Feribotul Francisco, cea mai rapida nava din lume

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa, conform unui comunicat de presa.

Cea mai rapida nava din lume foloseste turbine cu gaz GE

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au anuntat ca au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

Judetele Braila, Cluj si Iasi au inregistrat cea mai rata rata de promovare a elevilor la examenul de Bacalaureat, arata rezultatele partiale transmise, duminica,de Ministerul Educatiei. In Braila, promovabilitatea este de 74,17%, in Cluj-70,99%, iar in Iasi- 67,55%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52% Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza .

Presedintia egipteana: ElBaradei este alegerea cea mai logica pentru formarea guvernului

Presedintia egipteana a afirmat, ieri seara, ca primul ministru nu a fost oficial numit dupa ce mai multe surse au indicat ca Mohamed ElBaradei a fost inzestrat sa formeze guvernul, adaugand totusi ca acesta este alegerea cea mai logica, transmite AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )