Libnet.ro
UNICEF

10:30

Roger Federer, cea mai slaba clasare din cariera din ultimii zece ani

Adevărul Adevărul,
Roger Federer, cea mai slaba clasare din cariera din ultimii zece ani

Tenismanul elvetian Roger Federer se afla, incepand de luni, la cea mai slaba clasare din ultimii zece ani, el ocupand in aceasta saptamana pozitia a cincea in clasamentul ATP, loc pe care nu a mai fost din 23 iunie 2003. continuă pe Adevărul

Clasamentul ATP: Roger Federer, cea mai slaba clasare din ultimii zece ani

Eliminarea prematura inregistrata la Wimbledon l-a facut pe Roger Federer sa piarda puncte importante in clasamentul ATP, elvetianul aflandu-se pe locul 5 in lume. Este cea mai slaba clasare a lui Federer din ultimii zece ani.

Feribotul Francisco, cea mai rapida nava din lume

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa, conform unui comunicat de presa.

Cea mai rapida nava din lume foloseste turbine cu gaz GE

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au anuntat ca au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa.

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

Federer pe cea mai joasa pozitie in ATP din ultimii 10 ani

Punctele castigate in 2012 si pe care nu a reusit sa le apere la editia din acest an a turneului de la Wimbledon au cantarit decisiv in pozitionarea lui Roger Federer pe cea mai slaba pozitie din ultimul deceniu.

Simona Halep urca in TOP 30. Vezi ce locuri ocupa tenismanele din Romania.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat doua locuri si se afla pe pozitia 30 WTA, cu 1. 635 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sportivei de 21 de ani, potrivit Mediafax. In clasamentul WTA, jucatoarea din Romania cel mai bine clasata este Sorana Cirstea, care a coborat de pe pozitia 23 pe 26, cu 1. 700 de puncte. Monica Niculescu a urcat pe locul 47, cu 1. 225 de puncte, Irina-Camelia Begu a urcat de 61 pe 59 1. 015 puncte), iar Alexandra Cadantu a inregistrat tot o .

Cea mai atragatoare vedeta TV din Romania era baietoasa in adolescenta!

Geanina Ilies, desemnata recent cea mai atragatoare vedeta TV din Romania, nu a fost dintotdeauna o prezenta atat de feminina. In adolescenta, superba prezentatoare de la Antena 1 purta parul scurt si era baietoasa. Continue reading .

Cea mai cunoscuta petrecere din lume: festivalul din Pamplona. Prima zi de intreceri cu taurii la San Fermin

Spui Pamplona si te gandesti la mii de oameni care alearga pe strazile din Spania, incercand sa se fereasca de taurii furiosi. Scenariul se repeta si in acest an. Doar in prima zi, patru persoane au fost ranite in lupta cu furioasele animale.

Cea mai cunoscuta petrecere din lume: festivalul din Pamplona. in prima zi, patru raniti dupa intrecerile cu tauri

Spui Pamplona si te gandesti la mii de oameni care alearga pe strazile din Spania, incercand sa se fereasca de taurii furiosi. Scenariul se repeta si in acest an. Doar in prima zi, patru persoane au fost ranite in lupta cu furioasele animale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )