Libnet.ro
UNICEF

15:00

Femeia care a facut 44 de copii pana la 36 de ani. Ce a patit acum este revoltator

Playtech Playtech,
Femeia care a facut 44 de copii pana la 36 de ani. Ce a patit acum este revoltator

O femeie din Uganda a dat nastere la 44 de copii pana la varsta de 36 de ani. Cazul tinerei mame a intrat in istorie si a impresionat o lume intreaga. Acum, insa, tinerei i s-a interzis sa mai faca alti copii. Cum a reactionat aceasta la aflarea vestii? Femeii care a nascut 44 de . continuă pe Playtech

Unei femei din Uganda i s-a interzis sa mai nasca dupa ce a facut 44 de copii pana la varsta de 36 de ani

Unei femei din Uganda i s-a interzis sa mai nasca dupa ce a facut 44 de copii pana la varsta de 36 de ani, arata presa africana, cazul lui Mariam Nabatanzi ajungand in cartile de istorie din tara sa.

Digisport: Si-a uitat borseta intr-o benzinarie din Focsani si s-a intors rapid dupa ea. Femeia care i-a inapoiat-o a avut surpriza vietii ei

Brazilianul Adailton a fost unul dintre starurile celor de la FC Vaslui in perioada in care trupa lui Adrian Porumboiu se lupta la titlu in Liga 1. Impresarul Mugurel Ilisei a povestit un gest extraordinar facut de fostul fotbalist, pe vremea cand juca in Romania.

Zodiile care isi spun adio pana la sfarsitul lunii ianuarie

Luna ianuarie nu a debutat cu vesti bune pentru toate zodiile. Iata care sunt nativii care pun punct povestii de dragoste si incep un nou capitol in viata lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )