Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Giurgiu a murit sfasiata de cainii fiului sau. Le dadea de mancare cand a fost atacata

Antena3 Antena3,
O femeie din Giurgiu a murit sfasiata de cainii fiului sau. Le dadea de mancare cand a fost atacata

Caz cutremurator in comuna Prundu din judetul Giurgiu. O femeie de 77 ani a murit sfasiata de cainii fiului sau, pe care acesta ii detinea ilegal. continuă pe Antena3

Tragedie in Giurgiu. O mama a fost ucisa de cainii fiului ei, in timp ce ii hranea. Patrupezii apartin unei rase periculoase

Un eveniment tragic a avut loc in cursul zilei de miercuri, in judetul Giurgiu, acolo unde o femeie a murit sfasiata de cei doi caini ai fiului sau. Femeia se apropiase de animale pentru a le hrani si nimic nu prevestea o asemenea nenorocire. Ulterior, politistii au descoperit mai multe nereguli cu privire la cei .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume, datorita cresterii actiunilor Amazon

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, la o saptamana dupa ce fostul sot a devenit primul om din lume are atinge o avere de 200 de miliarde de dolari, relateaza The New York Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )