Libnet.ro
UNICEF

17:16

O femeie din Neamt a fost gasita moarta in casa de pompierii chemati sa stinga un incendiu

Antena3 Antena3,
O femeie din Neamt a fost gasita moarta in casa de pompierii chemati sa stinga un incendiu

O femeie in varsta de 87 ani a fost gasita decedata intr-o locuinta sociala din municipiul Roman, care a fost distrusa de un incendiu in noaptea de luni spre marti, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de UrgentaNeamt, Irina Popa. continuă pe Antena3

Staretul Manastirii Nechit din Neamt a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi

Staretul Manastirii Nechit din judetul Neamt, Zenovie Grigore, a fost transportat, duminica, la Iasi, cu un elicopter SMURD, dupa ce s-a simtit rau. Acesta a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Misterul crimei din Dalas. Ancheta de amploare la Iasi dupa ce o femeie a fost gasita dezbracata pe un camp

Anchetatorii ieseni nu au aflat inca identitatea femeii care a fost gasita moarta vineri, 3 ianuarie 2020, pe un camp din Iasi. Ei banuiesc ca ar putea fi vorba de o femeie casatorita, deoarece aceasta avea la deget o verigheta.

Fata de 13 ani cautata in Olt cu forte sporite a fost gasita. Refuza sa se intoarca acasa

Copila in varsta de 13 ani care a disparut, duminica, 5 ianuarie 2019, de la domiciliu a fost gasita, insa refuza sa se intoarca acasa.

O femeie din Suceava a murit dupa ce a tinut post negru si a baut tuica

O femeie din Suceava a murit dupa ce a tinut post strict si a baut tuica. Femeia, de 64 de ani, locuia singura. Fiul ei a alertat autoritatile pe 21 decembrie fiindca aceasta nu raspundea la telefon si nici la usa.

Un barbat a ars de viu in propria casa. Pompierii spun ca a fost victima neglijentei

Un barbat din judetul Botosani a murit ars de viu in propria casa. Locuinta a izbucnit in flacari din cauza unor scantei din soba iar botosaneanul nu a mai putut iesi. Pompierii au stins in cele din urma incendiul.

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

Copila de 13 ani din Voineasa cautata ore intregi de sute de persoane a fost gasita si refuza sa se intoarca acasa. Ce s-a decis in cazul ei

Fata in varsta de 13, din comuna Voineasa, care duminica seara a fost cautata de sute de persoane dupa ce a plecat de acasa si nu s-a intors beneficiaza incepand de luni de o masura de protectie la un centru de primire in regim de urgenta pentru copii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Olt.

Incendiu violent la o manastire din Neamt. Flacarile au cuprins acoperisul lacasului de cult, iar panica s-a instalat imediat

Incendiu violent in aceasta noapte la manastirea de maici Petru Voda din judetul Neamt! Flacarile au cuprins acoperisul lacasului de cult, iar panica s-a instalat imediat. in incinta ansamblului.

Momente de cosmar pentru o femeie din Lupeni: a fost batuta in strada si jefuita de trei tineri

O femeie din Lupeni a trecut prin momente de cosmar, chiar in plina strada. A fost batuta si talharita de trei tineri.

Incendiu urias la Manastirea de maici Petru Voda din Neamt

Un incendiu a izbucnit sambata seara la staretia manastirii de maici din localitatea Petru Voda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )