Libnet.ro
UNICEF

05:00

Femeie internata la Sf. Ioan, confirmata cu COVID-19. 79 de cadre medicale, izolate

Antena3 Antena3,
Femeie internata la Sf. Ioan, confirmata cu COVID-19. 79 de cadre medicale, izolate

O pacienta in varsta de 62 de ani, internata la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala pentru dializa, a fost confirmata cu COVID-19. in total, 79 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu, fiind declansata o ancheta epidemiologica, anunta Grupul de Comunicare Strategica GCS). continuă pe Antena3

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

Sapte cadre medicale de la spitalul Victor Babes diagnosticate cu COVID-19

Sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV2, miercuri, 1 aprilie, potrivit Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |357 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19. 200 sunt doar in Suceava. Distributia pe judete

Potrivit celor mai recente date, 357 cadre medicale de pe teritoriul Romaniei sunt infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 99 sunt medici, 127 de asistenti medicali, 35 de infirmiere, 11 ingrijitoare, iar.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu coronavirus

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu noul coronavirus.

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru.

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )