Libnet.ro
UNICEF

11:30

O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, dupa ce un avion Greenpeace s-a prabusit in Brazilia

România Liberă România Liberă,
O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, dupa ce un avion Greenpeace s-a prabusit in Brazilia

O femeie de 29 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, dupa ce un avion folosit de organizatia ecologista Greenpeace s-a prabusit in nordul Braziliei, informeaza site-ul agentiei de presa Dpa. continuă pe România Liberă

Atac la Londra: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite luni seara, in urma unui atac comis in apropierea statiei de metrou Parsons Green din capitala britanica, informeaza Metro. co. uk. Potrivit.

Accident grav in Capitala. O autobasculanta a lovit patru autoturisme, apoi a intrat pe trotuar, patru persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a produs, luni, pe Calea Crangasi din Capitala, unde o autobasculanta a lovit patru autoturisme, apoi a patruns pe trotuar si s-a oprit langa zidul unei farmacii, anunta news. ro. Trei pietoni si un taximetrist au fost raniti in urma accidentului.

Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

UPDATE Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un incident armat ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

Atac armat in SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite in statul Maryland

Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN.

Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Un atac cu bomba a avut loc marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya, potriviteuronews. com. Potrivit presei locale, 12 persoane.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

O persoana a fost ucisa si doua sunt ranite dupa un atac la metroul din Londra

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia de metrou Parsons Green din Londra.

Patru persoane urmarite penal in dosarul in care un barbat a murit impuscat. Suspectii se aflau la o partida de vanatoare ilegala

Toti cei patru suspecti sunt cercetati in libertate, dupa ce procurorii au schimbat incadrarea faptei din omor in ucidere din culpa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )