Libnet.ro
UNICEF

23:00

O femeie venita din Italia an judee155;ul Alba, suspecta de coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O femeie venita din Italia an judee155;ul Alba, suspecta de coronavirus

O femeie din judee155;ul Alba care acuza febra e153;i stari de voma s-a prezentat luni la Spitalul judee155;ea din Alba Iulia ampreuna cu bebelue153;ul sau de 7 luni. Ea este suspectata de infectare cu coronavirus, potrivit reprezentane155;ilor spitalului. continuă pe Wall-Street Ro

ALERTA de coronavirus, la Buzau! Romanca venita din Italia, luata cu ambulanta dupa ce a intrat in contact cu o persoana posibil infectata

O romanca intoarsa din Italia a fost luata cu ambulanta, dupa ce, la intrarea in comuna in care locuia, a sunat la 112. Femeia se intorcea din Peninsula, cand a decis sa faca apelul de urgenta. Ea a povestit ca a intrat in contact cu o persoana posibil infectata, deoarece lucra pentru cineva infectat cu .

Romacentnii pe Facebook, catre diaspora din Italia: NU va antoarcee155;i an e155;ara! Gacentndie155;i-va ca avee155;i rude an Romacentnia!

Explozia cazurilor de infece155;ie cu noul coronavirus din Italia , acolo unde traiee153;te cea mai mare comunitate de romacentni din strainatate, a stacentrnit un val de reace155;ii pe Facebook ce variaza de la teorii ale conspirae155;iei, la oameni care le cer romacentnilor sa.

Proceduri speciale pentru pasagerii antore153;i din Italia. Ce a pregatit Aeroportul din Cluj?

Aeroportul Internae155;ional Avram Iancu Cluj ampreuna cu Institue155;ia Prefectului Judee155;ului Cluj, Direce155;ia de Sanatate Publica Cluj e153;i celelalte institue155;ii publice din perimetrul aeroportului implementeaza noi masuri an vederea combaterii raspacentndirii.

Buzoianca venita din Italia, izolata timp de 14 zile in tabara de la Arbanasi

Dupa ce femeia in varsta de 52 de ani sosita din Italia a fost preluata de ambulanta, a fost transportata la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, unde a stat internata cateva ore, intr-o aripa a sectiei in care nu se afla niciun alt pacient.

Autoritatile locale din Buzau, in alerta: O femeie a sunat la 112, dupa ce s-a intors din Italia

O sedinta de urgenta a fost convocata, duminica seara, la Prefectura Buzau dupa ce o femeie, intoarsa din Italia, a sunat la 112, anuntand ca a intrat in contact cu o alta romanca ce avea grija de o batrana suspecta de coronavirus.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )