Libnet.ro
UNICEF

01:05

Feng shui: Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

Antena3 Antena3,
Feng shui: Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

Daca vrei sa ai o viata frumoasa, insa nu stii ce sa faci atunci ar trebui sa abordezi cateva elemente de feng shui. Aceasta forma de arta provenita din China este un instrument uimitor, cu un potential substantial care. continuă pe Antena3

Campanie inedita pentru donare de sange: cele mai mari companii de pe planeta renunta la literele A,B si O

O campanie inedita de donare de sange a fost lansata din cauza numarului din ce in ce mai mic de donatori. Aceasta campanie are ca scop motivarea persoanelor de a dona sange si de a intelege importanta acestui obicei, astfel ca mai multe companii au.

Ce pericole pasc Bucurestiul in caz de cutremur. Cele mai mari vulnerabilitati ale Capitalei

Cutremurul este parsiv, daca vine, vine. Nu exista zone sigure in Capitala, sustine directorul Institutului National de Fizica Pamantului. La randul lui, medicul Raed Arafat subliniazadin nou ca in caz de seism puternic foarte afectate vor fi si spitalele. in plus, el atrage atentia si asupra faptului ca gradul de invechire a echipamentelor de stingere a incendiilor este semnificativ.

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

CBRE Romania: Proprietatile din retail si spatiile de birouri - cele mai tranzactionate

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare.

Investitiile imobiliare sunt de trei ori mai mari fata de primul semestru din 2015

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii 6 ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare trimis redactiei.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )