Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai celebre surori din showbiz

ADPM ADPM,
Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute. continuă pe ADPM

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Madonnna, la 58 de ani. Cele mai socante aparitii din cariera! FOTO + VIDEO

Madonna a implinit ieri 58 de ani. Regina Pop a scris istorie de-a lungul carierei, dominand clasamentele muzicale, lansand videoclipuri spectaculoase si controversate mizand pe curaj, asumare si multa sexualitate.

Moscova, lovita de cele mai puternice ploi din ultimii 130 de ani. Serviciile de urgenta nu au unde sa evacueze atata apa (FOTO, VIDEO)

Moscova se confrunta cu cele mai grave inundatii, in urma unei ploi torentiale care a depasit un record vechi de aproape 130 de ani pentru jumatatea lunii august. Precipitatiile se cifreaza la circa 48 de.

Care au fost cele mai dure despartiri din showbiz

Cand esti constant urmarit sub lupa media, este greu sa nu rabufnesti vreodata mai ales cand in viata personala lucrurile nu sunt prea roz. Pentru aceste vedete, despartirea a fost un motiv de scandal si de expunere publica in cel mai urat mod cu putinta.

Care sunt cele mai nesigure zone din Capitala in caz de cutremur. Raed Arafat: Nici macar spitalele nu sunt sigure

75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul producerii unui cutremur de magnitudine mare, insa cel mai puternic afectat ar fi Bucurestiul, arata un raport recent facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Cele mai bune chiftelute marinate

Un deliciu cu care ne rasfata bunica in fiecare vara, cele mai bune chiftelute marinate se pot prepara in scurt timp si pentru un festin culinar ademenitor. Nu ratam nicio ocazie sa le preparam, dar mai ales sa le mancam!.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Cele mai ciudate cinci superstitii culinare la romani. Despre carnea caror animale se crede ca vindeca anumite boli

Meniul cu pretentii medicinale este compus din cele mai bizare lucruri, care de obicei trezesc repulsie: inima cruda de porumbel, zeama de broasca sau carne de barza ori de soparla.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )