Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fergie a nascut un baietel! Vezi aici cum il cheama pe micut!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fergie a nascut un baietel! Vezi aici cum il cheama pe micut!

Frumoasa solista Black Eyed Peas si sotul sau, actorul Josh Duhamel, sunt in culmea fericirii! Cei doi au devenit parintii unui baietel sanatos care a fost adus pe lume ieri, 29 august, intr-un spital din Los Angeles. Pana in prezent atat Fergie, cat si Josh, nu au dorit sa faca public numele pe care i-l . continuă pe Devorator Monden

HOT! Vezi aici cel mai nou clip Jay-Z feat. Justin Timberlake Holy Grail!

Dupa ce s-au aliat pentru a sustine impreuna turneul Legends Of The Summer, a venit vremea ca cei doi buni prieteni sa realizeze un clip si pentru noua lor colaborare, single-ul Holy Grail, extras de pe ultimul album al lui Jay-Z, Magna CartaHoly Grail. Clipul, regizat de catre Anthony Mandler, are la baza fata intunecata .

Eric Saade a lansat albumul Forgive Me! Vezi aici tracklistul si un scurt teaser!

Mult asteptatul album al cantaretului suedez este in sfarsit la dispozitia fanilor fiind lansat astazi, 29 august, sub aripa casei de discuri King Island Roxystars Recordings AB. Eric Saade a lansat deja ca single-uri piesele Coming Home si Forgive Me, care beneficiaza si de cate un videoclip, ambele fiind incluse pe noul album al artistului.

Pink a stabilit un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Talentata cantareata se afla momentan in plin turneu, cel pentru promovarea ultimului sau material de studio, The Truth About Love. Acum putin timp Pink tocmai a aflat ca a doborat un record in ceea ce priveste concertele sustinute in cadrul acestui turneu. Cele 18 show-uri pe care Pink le-a sustinut in Melbourne la Rod Laver .

Natalia Kills le ofera fanilor o dubla surpriza! Vezi aici despre ce este vorba!

Mai sunt doar cateva zile pana cand cantareata britanica isi va lansa noul album, Trouble, insa pana atunci Natalia Kills ne ofera o portie dubla de surprize. Artista a postat online o noua piesa de pe viitorul album, intitulata Outta Time, si, in afara de aceasta, pe contul sau de Instagram a aparut astazi un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )