Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ferma 2020. Burcea a fost intrebat daca vrea sa o ia pe Viviana de sotie. Raspunsul i-a uimit pe concurenti

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Burcea a fost intrebat daca vrea sa o ia pe Viviana de sotie. Raspunsul i-a uimit pe concurenti

Moment incredibil la Ferma 2020! intrebat daca vrea sa o ia pe Viviana Sposub de sotie, George Burcea a dat un raspuns la care nu se astepta nimeni. Cat de serioasa este, de fapt, relatia dintre cei doi?! Ferma 2020. Burcea si Viviana Sposub se pregatesc de nunta?! Se pare ca relatia dintre George si . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Ce concurenta a pus ochii pe George Burcea: imi place barbatul din el. Nu m-a refuzat niciodata

Surprizele se tin lant la Ferma 2020! O noua concurenta a pus ochii pe George Burcea, desi acesta si-a aratat clar simpatia pentru Viviana Sposub. Iata cine are numai cuvinte de lauda la adresa actorului! Ferma 2020. Cine a pus ochii pe George Burcea Dupa ce a cucerit-o iremediabil pe Viviana Sposub, o alta concurenta .

El e castigatorul Ferma 2020? Viviana Sposub a scapat porumbelul dupa ce a fost eliminata

Viviana Sposub a facut-o lata dupa ce a iesit din Ferma! Cine ar fi castigatorul editiei de anul acesta si cum s-a dat de gol cunoscuta asistenta de la Vorbeste Lumea? Fanii sperau ca vedeta sa puna mana pe marele premiu. Viviana Sposub spuen tot dupa ce a fost eliminata. L-a dat de gol pe .

Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a facut praf, dintr-o singura propozitie

Ferma. Oraseni vs. Sateni este plina de surprize! Dupa iesirea Anisiei Gafton, s-a alatura competitiei Andreea Antonescu, colega de trupa a Andreei Balan, pentru a demonstra ca face fata oricarei provocari gandite de echipa PRO TV. Artista a intors multe priviri de cum a intrat in casa concurentilor, in special pe cea a lui George .

Dumitru Dragomir a fost intrebat daca renunta la mandatul de consilier dupa infrangerea Gabrielei Firea. Cum a raspuns

Dumitru Dragomir a castigat alaturi de Cornel Dinu, Elisabeta Lipa, Anghel Iordanescu si Daniel Pancu un loc in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pe listele PSD. Fostul sef LPF a anuntat ca nu renunta la noua sa functie dupa infrangerea Gabrielei Firea la alegerie pentru Primaria Generala.

Ferma 2020. Cine risca sa fie eliminat din emisiune. Concurentii s-au saturat de el: Toti vrem sa plece!

Momentele de suspans de la Ferma 2020 continua. Editia din aceasta seara se anunta a fi una incendiara, mai ales ca unii dintre concurenti doresc plecarea unui rival din competitie. Iata cine risca sa fie eliminat din emisiunea de pe Pro TV! Ferma 2020. Cine risca sa fie eliminat Dupa un conflict direct cu George .

Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total facut de vedeta

Anna Lesko este una din prezentele fierbinti din cadrul show-lui Ferma de la PRO TV. Si dupa cum se deruleaza lucrurile, se pare ca lsi s-au cam aprins calcaiele unora din concurenti. Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020 in ultimul episod difuzat, George Pistereanu si Annei Lesko au dormit impreuna, legati fiind in .

Basescu, intrebat daca nu a luat prea putin la locale pentru orgoliul sau: Am salvat partidul. Puteam avea soarta lui Ponta Firea a fost un cancer pentru Capitala

Traian Basescu spune ca scorul obtinut de el la alegerile pentru primaria Capitalei nu este unul mare, dar i-a asigurat supravietuirea partidului PMP fiindca, spune fostul presedinte, ar fi putut avea soarta lui Ponta sau a lui Tariceanu, doi fosti premieri care si-au dus partidele sub pragul de 1-2%. Seful PMP mai spune ca Nicusor Dan va avea sprijinul celor cinci consilieri ai partidului sau. Basescu: Tariceanu a fost tot timpul o lipitoare, a lipit el ceva pe aici, pe acolo.

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, intrebat daca va intra in PNL: Am fost invitat la sedinta de conducerea PNL. Ce se va intampla in viitor, o sa vedem

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent, miercuri, la sedinta Biroului Permanent National al PNL si, intrebat daca va deveni membru al acestui partid, a afirmat ce se va intampla in viitor, o sa vedem, precizand ca a fost invitat sa participe la aceasta intalnire si a venit sa-si reafirme parteneriatul cu liberalii, care l-au sustinut in alegerile locale, alaturi de Alianta USR-PLUS.

Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Romanii trebuie sa afle ca s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii nostri in Bucuresti si trebuie sa aratam toate aceste minciuni, a spus marti Gabriela Firea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )