Libnet.ro
UNICEF

15:30

IN ULTIMII 12 ANI: Rompetrol Rafinare si-a triplat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 IN ULTIMII 12 ANI: Rompetrol Rafinare si-a triplat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare

Rompetrol Rafinare a continuat sa isi majoreze constant productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare Jet A1), in ultimii 12 ani volumele realizate si livrate in Romania si in regiune triplandu-se, de la 95. 000 de tone in 2007 si la 317. 000 de tone anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Productie tripla in ultimii 12 ani pentru Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare si-a majorat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare in ultimii 12 ani. Carburantul realizat si livrat in tara noastra si in regiune s-a triplat in aceasta perioada ajungand anul trecut la 317. 000 de tone, relateaza Agerpres.

O fata de 12 ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon de la soba: Azi-noapte salvarea l-a luat doar pe fratele ei

O tragedie s-a petrecut joi dimineata intr-un sat din comuna - Barbatesti, judetul Valcea, unde o copila de 12 ani a fost gasita in coma, in pat, de catre tatal ei.

O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbon, dupa ce ambulanta care a fost chemata pentru fratele ei a refuzat sa o transporte si pe ea la spital. Fetita ar fi intrat in stop .

CSALB: Beneficiile negocierilor dintre consumatori si banci depasesc 2 milioane de euro in ultimii trei ani si jumatate

Negocierile purtate intre consumatori si banciIFN-uri prin intermediul conciliatorilor au adus, in ultimii trei ani si jumatate, beneficii ce depasesc 2 milioane de euro, a declarat, marti, Alexandru Paunescu, presedintele Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), citat de Agerpres. Cifra obtinuta in urma concilierii de la momentul in care CSALB a inceput sa functioneze efectiv si pana acum este de aproximativ 2,15 mil. euro, a spus Alexandru Paunescu, la conferinta anuala a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar.

Fetita de 12 ani agresata sexual de un barbat de 58 de ani din Sebes. Agresorul a fost retinut

Un barbat in varsta de 58 de ani a fost retinut de politistii din Sebes dupa ce ar fi strans-o in brate si ar fi sarutat-o pe o fetita de 12 ani, nepoata unor vecini, impotriva vointei acesteia, a.

Ce mai mare rafinarie din Romania va creste cu 20% productia de carburanti pentru avioanele militare

Cea mai mare rafinarie din Romania a anuntat ca va majora productia de Jet A1 - combustibilul destinat aviatiei civile si militare. in ultimii 12 ani, volumele realizate si livrate in Romania si in regiune s-au triplat, de la 95 mii tone in 2007, la 317 mii tone, anul trecut.

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Colliers International a evaluat proprietati imobiliare in valoare de peste 40 de miliarde de euro in ultimii 5 ani

Compania de consultanta imobiliara Colliers International anuntat ca a evaluat, in ultimii cinci ani, peste 500. 000 de proprietati comerciale si rezidentiale in valoare totala de 40 de miliarde de euro. Cel mai complex proiect din portofoliu a fost evaluarea Palatului BCR, cladirea monument istoric din Piata Universitatii.

EMANUEL UNGUREANU (USR): Am depus plangere penala impotriva managerilor Spitalului Targu Jiu din ultimii 5 ani

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat ca a depus o plangere penala la DNA Craiova impotriva managerilor care au condus Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu in ultimii cinci ani.

ULTIMII 10 ANI DE AFACERI IN ROMANIA: Afacerile companiilor au crescut cu peste 71%, numarul insolventelor a scazut

Bilantul ultimilor 10 ani de business in Romania arata un progres important al economiei, din perspectiva companiilor private, cifra de afaceri insumata a companiilor nefinanciare din Romania crescand cu peste 71% in perioada 2009-2018, ajungand la 1. 452 miliarde de lei anul trecut potrivit studiului anual KeysFin Conditiile de business din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )