Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fetita Andrei, primele zile de viata! Cele mai frumoase fotografii!

ADPM ADPM,
Fetita Andrei, primele zile de viata! Cele mai frumoase fotografii!

Andra a fost externata ieri si a plecat acasa alaturi de fetita ei nou-nascuta, micuta Eva Maria Ioana. Iata cele mai frumoase fotografii cu micuta pe care Andra si Catalin Maruta le-au postat pana acum pe retelele de socializare! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Cele mai frumoase filme romanesti se vad la Prima TV: cand puteti viziona Felix si Otilia si Cel mai iubit dintre pamanteni

De luni pana joi, timp de doua saptamani, de la 23. 30, la Prima TV vin cei mai buni actori romani in roluri memorabile.

Cele mai scumpe si mai frumoase masini din filme FOTO VIDEO

Apetitul nestavilit pentru caii putere si adrenalina au transformat masinile cu motoare puternice intr-una dintre chintesentele filmelor de la Hollywood. Adevarate bijuterii cu motor, masinile de lux pot fi admirate atat in peliculele clasice, precum Le Mans, cat si in productii ceva mai noi, precum franciza de succes Fast Furious/ Furios si iute. Adevarul va prezinta astazi topul celor mai scumpe si mai frumoase masini din filme.

Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG

Este acel moment din luna si din anotimp cand eMAG are iar reduceri, iar acum campania se numeste Summer Fest. Am cautat cele mai bune telefoane care pot fi cumparate la pret mai mic si le-am pus in aceasta lista. Timp de sase zile, eMAG promite reduceri considerabile, ba chiar oferte unice, la tot felul [] Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Intr-o lume perfecta, o partida de sex ar trebui sa se incheie cu saruturi dragastoase, cu tigara de dupa sau cel putin cu un moment de liniste si pace. Ei bine, in viata reala se intampla ca barbatii sa deschida gura si sa spuna cele mai neinspirate lucruri.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG

Stim ca, probabil, in acest moment dispretuiesti putin vara, cel putin din cauza faptului ca nu prea poti respira. Aceste reduceri poate te racoresc. Totusi, nu vrem sa uiti ca are si parti bune. in afara de reducerile de mijloc de sezon la haine, cei de la eMAG au pregatit unele la fel de imbucuratoare. [] Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )