Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

Top 10 cele mai mari incendii din istorie

Din momentul in care omul a inceput sa construiasca diverse structuri din lemn si nu din piatra, incendiile au facut parte din rutina zilnica. Desigur, intensitatea difera de la caz la caz. Dar incendiile mari,.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )