Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita de noua ani din judetul Galati care a disparut doua zile fusese rapita si sechestrata. O persoana a fost retinuta

România Liberă România Liberă,
Fetita de noua ani din judetul Galati care a disparut doua zile fusese rapita si sechestrata. O persoana a fost retinuta

Un barbat de 43 de ani din localitatea galateana Scanteiesti a fost retinut in noaptea de sambata spre duminica pentru lipsire de libertate. El este suspectat ca a rapit-o si a sechestrat-o pe fetita in varsta de noua ani disparuta timp de doua zile . continuă pe România Liberă

Fetita de noua ani din judetul Galati care a disparut doua zile fusese rapita si sechestrata. Atacatorul a fost arestat preventiv

Barbatul care o rapise pe fetita de noua ani a fost arestat preventiv pe o perioada de 30 de zile.

O fetita de noua ani din judetul Galati a fost data disparuta. Politistii au inceput cautarile

O fetita de noua ani din localitatea galateana Scanteiesti, care a plecat de acasa si nu a mai revenit, este cautata de politisti .

O fetita de noua ani din judetul Galati a fost data disparuta. Politistii au gasit-o dupa zece ore in casa unui vecin

Ana Maria, fetita de noua ani, a fost gasita de politisti, dupa zece ore de cautari, in casa unui vecin.

Fetita de noua ani, disparuta in judetul Galati. Jandarmii, politistii si satenii scotocesc padurile si rapile din apropierea localitatii

Copila locuia impreuna cu familia ei in comuna Scanteiesti, judetul Galati si a fost vazuta ultima oara in seara zilei de 27 iulie 2017, in jurul orei 20,00. Potrivit familiei, fetita nu a mai plecat niciodata de acasa, fiind cuminte si ascultatoare.

Unde a fost gasita fetita de noua ani din Galati, la trei zile de la disparitie. Politistii au luat masuri de urgenta

S-a dat alarma inlocalitatea galateana Scanteiesti, dupa ce o fetita de noua ania fost data disparuta de tatal ei. Un barbat din aceeasi localitate a fost retinut de.

Fetita de noua ani disparuta. Jandarmii, politistii si satenii scotocesc padurile si rapile din apropierea localitatii

Copila locuia impreuna cu familia ei in comuna Scanteiesti, judetul Galati si a fost vazuta ultima oara in seara zilei de 27 iulie 2017, in jurul orei 20,00. Potrivit familiei, fetita nu a mai plecat niciodata de acasa, fiind cuminte si ascultatoare.

Cautari disperate la Galati. Politistii cauta o fetita de noua ani, disparuta de doua zile

O fata de noua ani, din localitatea galateana Scanteiesti, care a plecat de acasa si nu a mai revenit, este cautata de politisti, persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea ei.

Individul care a rapit si sechestrat timp de doua zile o fetita de noua ani, dus la arestare. Neaga vehement faptele

Surse din zona anchetei ne-au dezvaluit faptul ca individul, care a mai fost condamnat in trecut pentru furt si vatamare corporala, ar fi declarat in fata oamenilor legii ca nu avea de gand sa-i faca rau fetei, ci doar sa aiba grija de ea. Anchetatorii asteapta si rezultatul expertizei medico-legale a fetitei, care ar putea sa fie proba cruciala in acest caz.

Fetita de 9 ani din Galati, data disparuta vineri, a fost gasita

Fata in varsta de 9 ani, din localitatea galateana Scanteiesti,care a fost data disparuta vineri dimineata, a fost gasita sambata dupa-amiaza, relateaza News. ro.

Noua localitati din Galati sunt nealimentate, vineri, cu energie electrica, in urma ploii torentiale de joi

Un numar de 1. 800 de consumatori din noua localitati ale judetului Galati au ramas fara curent electric, din cauza unei ploi torentiale, echipe ale Electrica actionand pentru remedierea defectiunilor aparute in retea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )