Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita de zece ani din judetul Hunedoara, violata timp de noua zile de tatal sau

Antena3 Antena3,
Fetita de zece ani din judetul Hunedoara, violata timp de noua zile de tatal sau

O fetita in varsta de zece ani din localitatea Burjuc, judetul Hunedoara, a fost violata de tatal sau, timp de noua zile, iar in noaptea de miercuri spre joi mama fetitei a anuntat autoritatile, care l-au. continuă pe Antena3

O noua metoda de escrocherie! O femeie a reusit sa pacaleasca zece primari din Vaslui cu o galeata

O noua metoda de escrocherie si o poveste induiosatoare. Asa a reusit o femeie din Barlad sa pacaleasca zece primari din Vaslui cu o galeata in care se afla dezinfectant. Odata ce ajungea in.

ULUITOR! Un barbat S-A TREZIT dupa 12 ani din COMA: Mama l-a ingrijit zi si noapte (VIDEO)

Caz uluitor in analele medicinei moderne! Un barbat chinez s-a trezit dupa 12 ani din coma, timp in care doar mama lui i-a fost alaturi, chiar daca batrana nu avea ce sa manance uneori. Wang a fost.

Eroina Zilei. Provocare la lectura, ideea unei bibliotecare din judetul Cluj

Provocare la lectura este ideea unei bibliotecare din judetul Cluj prin care vrea sa ii atraga pe copii si nu numai, in sala de lectura. intr-o perioada dominata de telefoane inteligente si internet,.

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

A plecat de acasa in urma cu sase zile, iar de atunci parca a intrat in pamant. O fetita de sapte ani din Hunedoara este cautata peste tot de politisti

O fetita de 7 ani, din municipiul Petrosani, este cautata de politisti dupa ce tatal minorei a reclamat faptul ca aceasta a plecat de acasa, in urma cu sase zile, impreuna cu un barbat de 44 ani, pentru.

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a mers la urne pentru prima data in viata ei

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

O batrna de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips s-a intors joi acasa dansand in jurul cadrului, dupa ce a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in avans. Pana atunci batrana nu a votat niciodata pentru ca nu a crezut ca vocea ei conteaza. Luni, la cateva zile dupa ce a votat, a murit, relateazaWashington Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )