Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor: ii indemn pe toti cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca in mod pasnic, in mod legal

Adevărul Adevărul,
Fifor: ii indemn pe toti cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca in mod pasnic, in mod legal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a adresat, joi, un indemn catre toti cei care vor participa la protestul din 10 august sa faca acest lucru in mod pasnic, in mod legal si a dat asigurari ca noul comandant al Jandarmeriei are capacitatea de a gestiona in mod cat mai corect si transparent desfasurarea evenimentelor. continuă pe Adevărul

Ministrul de Interne face apel la cetatenii care vor participa la manifestatia de pe 10 august sa protesteze pasnic: Sunt convins ca noul sef al Jandarmeriei va gestiona fara incidente evenimentul

Ministrul Internelor, Mihai Fifor, a facut un apel, joi, la cetatenii care vor participa la protestele din 10 august sa o faca in mod pasnic si legal, subliniind ca este convins ca generalul Constantin Florea va gestiona transparent si fara incidente desfasurarea evenimentelor.

Ce porecla avea Elena Ceausescu, in satul in care s-a nascut. Toti cei care au cunoscut-o ii spuneau asa

Elena Ceausescu este un personaj marcant al istoriei Romaniei. Dupa moartea sa, multe povesti despre cuplul invincibil au putut fi spuse, iar una dintre ele este legata de porecla pe care o avea, in satul in care s-a nascut. Ce porecla avea Elena Ceausescu, in satul natal Elena Ceausescu, sau dupa cum se intitula savanta .

Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

Autoritatile sunt in alerta in conditiile in care sambata se implineste un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, iar noi proteste sunt anuntate, inclusiv in Piata Victoriei din.

VIDEO Activistii StopHam Moldova vor participa in alegerile locale din Chisinau: Activitatea noastra va fi mai eficienta din interiorul Primariei

Unul dintre liderii miscarii civice StopHam Moldova, Alexandru Ciolac, organizatie ce se ocupa cu sensibilizarea opiniei publice cu privire la parcarile ilegale si comportamentul inadecvat al participantilor in traficul rutier, a anuntat ca activistii miscarii vor participa in alegerile locale din Chisinau, din 20 octombrie, pentru functia de consilier in cadrul Consiliului Municipal.

Orban: Amnistia fiscala adoptata de Guvern incurajeaza clientela politico-economica. Exista riscul interpretarii profund nocive sa beneficieze de ea si cei care au de achitat prejudicii

Liberalii acuza ca amnistia fiscala adoptata de Guvern instituie o discriminare grava atat intre cetateni, cat si intre companii, existand riscul ca pana si cei care au de achitat prejudicii in dosare penale sa beneficieze de ea.

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va.

Fifor: Nu dorim sub nicio forma sa mai vedem ce s-a intamplat pe 10 august anul trecut

Nu dorim sub nicio forma sa mai vedem ce s-a intamplat pe 10 august anul trecut, a declarat, marti dimineata, ministrul de Interne Mihai Fifor. Cei care vor sa protesteze in mod pasnic sa nu uite niciun moment ca suntem un stat european in care cetateanul are dreptul sa o faca in mod liber, a spus Fifor.

La un an de la atacarea poporului, Fifor vrea proteste pasnice

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel la cei care vor protesta sambata in Capitala, la un an de la atacul Jandarmeriei impotriva a zeci de mii de protestatari pasnici.

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, sugereaza ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august ar putea fi din nou batuti: Dar ce credeti ca este exclus? (VIDEO)

Marian Oprisana sugerat in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Vrancea ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august din Piata Victoriei ar putea fi batuti, la fel cum s-a.

Proiect: Amenzi de cel putin 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos, in Sectorul 2

Primaria sectorului 2 a supus dezbaterii publice un proiect privind stabilirea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii, cele mai importante modificari aduse reprezentand majorarea amenzilor minime de la 50 la 500 de lei pentru persoanele fizice care arunca gunoaie pe jos si obligarea proprietarilor sa anunte politia locala atunci cand isi renoveaza apartamentele, anunta Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )