Libnet.ro
UNICEF

15:01

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

B1 B1,
Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va. continuă pe B1

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

Mihai Fifor despre interventia de la Caracal: Un sir de erori, multa nepricepere si indolenta

Ministrul interimat de Interne Mihai Fifor a declarat marti, la Marius Tuca Show, ca in cazul interventiei de la Caracal a reiesit multa eroare umana, nepricepere multa si indolenta multa.

Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre pericolele protestului din Piata Victoriei anuntat pentru data de 10 august. Deocamdata noi teoretic avem o demonstratie pasnica. Ca si cel de anul trecut,.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Fifor, despre cazul de la Galati: Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, anunta, luni, ca a dispus verificari in cazul politistilor de la Galati, care nu au coborat din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, precizand ca atitudinea agentilor este inadmisibila.

Fifor, despre Caracal: Se fac pasi mari in aceasta investigatie. Ministrul sustine ca nu stie despre schimbul de informatii intre politisti si interlopi

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni criminalisti pentru a participa, alaturi de DIICOT, la ancheta din cazul Caracal, adaugand ca se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie. intrebat cum comenteaza schimbul de informatii intre politisti si interlopi la Caracal, Fifor a spus: Nu stiu la ce va referiti.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

Sebastian Cucos revine la sefia Jandarmeriei Bucuresti, cu cateva zile inainte de protestul din 10 august

Sebastian Cucos va reveni la conducerea Jandarmeriei Bucuresti, dupa ce i-a expirat delegarea pe functia de adjunct al conducerii Jandarmeriei, structura centrala, potrivit G4Media. Cucos este unul dintre sefii jandarmeriei pus sub urmarire penala in dosarul interventiei violente a fortelor de ordine la protestul diasporei.

Mihai Fifor, masuri drastice dupa cazul mortilor din Caracal: Am cerut fiecarui inspector-sef de polisie sa facp o evaluare riguroasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii. Am cerut fiecarui inspector-sef.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )