Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor trimite Corpul de Control la IPJ Vrancea, dupa ce o operatoare i-a spus unei tinere care a sunat la 112 ca nu are echipaje disponibile: Cine a gresit pleaca acasa

Hotnews Hotnews,
 Fifor trimite Corpul de Control la IPJ Vrancea, dupa ce o operatoare i-a spus unei tinere care a sunat la 112 ca nu are echipaje disponibile: Cine a gresit pleaca acasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea, dupa ce o fata a fost lasata de izbeliste de politisti

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor.

Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vrancea pentru a verifica situatia aparuta la Serviciul unic pentru apeluri de urgenta 112, dupa ce un operator i-ar fi spus unei tinere ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta.

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea ABIA LUNI, dupa ce un dispecer 112 i-ar fi spus unei tinere ca NU are echipaje disponibile pentru a o ajuta: Poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Asta e legislatia. La revedere!

Autoritatile nu si-au invatat lectia dupa cazul Caracal. Marti, o fata din Vrancea a sunat la 112 sa reclame ca este sicanata in trafic. Dispecerul i-a spus inca ca interventia ar putea dura pana la.

Ancheta in Vrancea, dupa ce un operator i-a fi spus unei tinere care sunase la 112 ca nu are echipaje disponibile: Asta este legislatia. La revedere!

Politistii din Vrancea au inceput o ancheta, dupa ce o operatoare i-a fi spus unei tinere care sunase la 112 ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta. Fata sunase pentru a anunta ca a fost sicanata in trafic de mai multi barbati, care au urmarit-o pana acasa, potrivit Mediafax.

IPJ VRANCEA, despre cazul tinerei care NU a primit ajutor la 112: DISPECERUL A APRECIAT CA NU E PERICOL IMINENT CONVORBIREA INTEGRALA A TINEREI CU DISPECERUL (VIDEO)

Au aparut primele reactii in cazul scandalului din Vrancea unde o tanara care a sunat la 112 pentru a cere ajutor a fost refuzata de dispecerul politiei. Operatorul care i-a transmis ca nu are echipaje.

IPJ Vrancea: Dispecerul 112 a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent

Primele verificari facute de Politia Vrancea in cazul tinerei care a sunat la 112, iar dispecerul i-.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )