Libnet.ro
UNICEF

23:45

IPJ Vrancea: Dispecerul 112 a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent

România Liberă România Liberă,
IPJ Vrancea: Dispecerul 112 a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent

Primele verificari facute de Politia Vrancea in cazul tinerei care a sunat la 112, iar dispecerul i-. continuă pe România Liberă

Explicatia Politiei despre apelul la 112 neonorat in Vrancea: Nu exista o stare de pericol iminent

Echipajul de Politie arondat zonei din care o tanara a sunat la 112 si a cerut ajutor dupa o sicanare in trafic era intr-o alta misiune, spun reprezentantii IPJ Vrancea. Dispecerul care era de serviciu a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea.

Primele explicatii ale politiei din Vrancea care n-a trimis pe nimeni in ajutorul tinerei care sunase la 112 dupa o sicanare in trafic: Exista un singur echipaj care era intr-o alta misiune

Echipajul de Politie arondat zonei din care o tanara a sunat la 112 si a cerut ajutor dupa o sicanare in trafic era intr-o alta misiune, spun reprezentantii IPJ Vrancea. Dispecerul care era de serviciu a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent, mai spun acestia.

IPJ VRANCEA, despre cazul tinerei care NU a primit ajutor la 112: DISPECERUL A APRECIAT CA NU E PERICOL IMINENT CONVORBIREA INTEGRALA A TINEREI CU DISPECERUL (VIDEO)

Au aparut primele reactii in cazul scandalului din Vrancea unde o tanara care a sunat la 112 pentru a cere ajutor a fost refuzata de dispecerul politiei. Operatorul care i-a transmis ca nu are echipaje.

Fifor trimite Corpul de Control la IPJ Vrancea, dupa ce o operatoare i-a spus unei tinere care a sunat la 112 ca nu are echipaje disponibile: Cine a gresit pleaca acasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )