Libnet.ro
UNICEF

01:05

Le Figaro despre Guvernul Viorica Dancila: Romania are un nou Guvern care va incerca sa opreasca justitia

Hotnews Hotnews,
 Le Figaro despre Guvernul Viorica Dancila: Romania are un nou Guvern care va incerca sa opreasca justitia

In ciuda avertismentelor Bruxellesului, liderul PSD, Liviu Dragnea, anchetat pentru coruptie, isi continua cruciada impotriva justitiei. La Bucuresti, este al treilea guvern in 13 luni, scrie cotidianul francez Le Figaro, care publica un articol despre noul guvern, semnat de Paul Cozighian. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului: LISTA COMPLETA A MINISTRILOR (VIDEO)

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Subiectele zilei:Gabi manichiurista a primit o oferta naucitoare de la patroana ei, care tocmai a constatat ca nu-i mai renteaza afacerea dupa noul Cod fiscal;Prima femeie care conduce Romania: Viorica Dancila de la A la Z; Ce vina are Curtea Constitutio

Tara lui Liviu. Nu sunt nationalist, ba din contra, imi plac ungurii si sasii, de exemplu. I-as prefera oricand unora din Teleorman, tinutul agrar, tinutul saraciei nemarginte din care rasar sefi de guverne, de institutii publice. Ei n-au scoala, n-au carte, dar au. Cum si-au sabotat procurorii DIICOT condusi de Alina Bica dosarul impotriva lui Videanu si Ioan Niculae. Procurorii DIICOT care instrumenteaza dosarul Romgaz au apelat la o instanta necompetenta pentru a autoriza strangerea a sute de.

Viorica Dancila a prezentat lista ministrilor

PSD a nominalizat pentru Cabinetul Viorica Dancila o serie de ministri care au fost si in Guvernul condus de Mihai Tudose, dar si pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care demisionasera in toamna, urmare a cazului Belina anchetat de DNA, precum si noi nume, intre care fosti ministri in alte guverne PSD.

Viorica Dancila, probleme cu gramatica: Am fost investit ca si prim-ministru.

Premierul desemnat sa alcatuiasca guvernul, Viorica Vasilica Dancila, a declarat marti ca Am fost investit ca si prim-ministru. Greselile au fost semnalate rapid de cititori si comentate pe facebook: Va rog eu mult: nu investit, ca nu investeste nimeni in dumneavoastra, ci investit, pentru ca ati fost in-ves-ti-ta.

Codrin Stefanescu: Premierul desemnat Viorica Dancila discuta la Parlament cu ministrii / Parlamentarii PSD, chemati la Bucuresti

Premierul desemnat Viorica Dancila discuta sambata cu ministrii in functie si cu cei validati de conducerea PSD pentru un nou portofoliu, urmand ca duminica conducerea PSD sa se intalneasca cu grupurile parlamentare, precum si cu liderii de filiale, a precizat pentru Agerpres secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza.

Ce strategie pregateste Viorica Dancila: Premierul desemnat, intalnire cu membrii noului cabinet si cu ministrii in functie

Nici nu au fost desemnati bine ca deja sunt convocati in sedinta. Premierul desemnat, Viorica Dancila, are, sambata, o intalnire, la Parlament, cu ministrii in functie, dar si.

Sedinta cruciala la Parlament. Viorica Dancila discuta cu ministrii propusi. Parlamentarii, chemati la Bucuresti

Este sedinta cruciala, sambata, la Parlament. Premierul desemnat, Viorica Dancila, discuta cu ministrii propusi din viitorul sau cabinet. Sunt discutii pregatitoare, bazate pe puncte din programul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )