Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Antena3 Antena3,
Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim. continuă pe Antena3

Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Apreciata actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, moartea sa socand o tara intreaga. Artista, care suferea de diabet, a fost gasita decedata in holul.

Mesajul emotionat al Patriarhului Daniel, dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a unit bucuria vietii cu lumina credintei, considera patriarhul Daniel, care spune ca a primit cu multa intristare vestea trecerii din aceasta viata a artistei.

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul.

Primul sot al Stelei Popescu, declaratii emotionante la inmormantarea actritei: Nu am mai putut respira (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru Stela Popescu. Actori, regizori, muzicieni, dar si foarte multi oameni simpli au condus-o pe ultimul drum pe doamna comediei romanesti. Cu durere in suflet si regret pentru golul pe.

Reactia farmaciei Catena la moartea Stelei Popescu

Cunoscutul lant de farmacii Catena a reactionat dupa moartea actritei Stela Popescu. Aceasta era de multa vreme una dintre imaginile farmaciei. Mare durere in familia Catena: cunoscuta artista Stela.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu:Astept sa-mi vina randul si mie

Fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre moartea actritei Stela Popescu, pe care o cunostea inca din studentie. O fata frumoasa, plina de viata, asa va ramane Stela Popescu in memoria fostului presedinte. Moartea indragitei actrite Stela Popescu l-a facut si pe Ion Iliescu sa se gandeasca la marea trecere.

Radu Banciu, dupa moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii in care traim pupandu-i in c*r pe toti cei care nu merita (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile dupa decesul actritei Stela Popescu. Stela Popescu a fost bine lansata pe orbita de acest Misu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3521 seconds )