Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Antena3 Antena3,
Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim. continuă pe Antena3

Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe.

Tacerea Stelei Popescu. Vulnerabilitatea unei femei puternice

Avem obiceiul ca la moartea unui artist sa-l imbracam pe acesta intr-un nimb de glorie, sa folosim cuvinte encomiastice, sa omagiem memoria unor nume care aduc, in mod sigur, rating si audienta. E derizoriu tot acest spectacol mediatic, la care asistam din nou, acum, o data cu disparitia Stelei Popescu.

Parapsihologul Lidia Fecioru, dezvaluire dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul parapsiholog Lidia Fecioru a facut o dezvaluire emotionanta la putin timp dupa moartea Stelei Popescu. Doamna Fecioru a marturisit ca regretata artista i-a fost model in.

Detalii socante ies la iveala dupa moartea Stelei Popescu: Nu a mai stiut drumul spre casa

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul.

Stirea falsa cu Ion Iliescu care a circulat dupa moartea Stelei Popescu

O stire falsa despre fostul presedinte Ion Iliescu a aparut pe site-urile mai multor publicatii din Romania, citand o interventie a acestuia la Antena 3, dupa moartea Stelei Popescu. Astfel, pe.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

Nou atac la Andreea Marin, dupa moartea Stelei Popescu: Sa fii maritata patru ani cu un doctor si sa nu recunosti un debut de AVC... (FOTO)

Continua controversele cu privire la ultima aparitie publica a Stelei Popescu. Cu doar cateva ore inainte de a parasi aceasta lume, regretata actrita s-a intalnit la un eveniment cu.

Marele actor Ion Dichiseanu, dezvaluiri amare dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul actor a venit sa se reculeaga la catafalcul Stelei Popescu, iar mai apoi le-a povestit jurnalistilor cateva amintiri care l-au legat de actrita. Ca o ghilotina a cazut vestea, nu am putut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )