Libnet.ro
UNICEF

15:30

File din istoria Balcanilor.

România Liberă România Liberă,
File din istoria Balcanilor.

Muzeul National de Istorie a Romaniei ii invita pe bucuresteni la o expozitie ampla dedicata spatiului politic si cultural din sud-estul Europei. Expozitia Imaginand Balcanii prezinta complicatul proces istoric care a dus la nasterea si coagularea natiunilor din Europa de Sud-Est in secolele XVIII-XX si a statelor lor nationale. Denumita dupa cartea Mariei Todovora, Imagining the Balkans, aceasta expozitie cauta sa reinnoiasca viziunea schimbarilor sociale, politice, economice si . continuă pe România Liberă

Adrian Mutu, in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Premier League. ...

Transferul lui Adrian Mutu la Chelsea, din sezonul 2003/2004, este unul din cele mai scumpe din istoria fotbalului britanic, romanul depasind staruri precum Michael Owen, Carlos Tevez sau Eden Hazard, potrivit unui top publicat de caughtoffside. com. Adrian Mutu ocupa locul 20 intr-un top 100 al celor mai scumpe transferuri din Premier League. Cu toate ca la acea vreme suma platita de Chelsea, chiar si pe atunci cea mai mare din istoria clubului, se ridica la 15,8 milioane lire sterline, dupa .

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )