Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Mutu, in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Premier League. ...

România Liberă România Liberă,
Adrian Mutu, in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Premier League. ...

Transferul lui Adrian Mutu la Chelsea, din sezonul 2003/2004, este unul din cele mai scumpe din istoria fotbalului britanic, romanul depasind staruri precum Michael Owen, Carlos Tevez sau Eden Hazard, potrivit unui top publicat de caughtoffside. com. Adrian Mutu ocupa locul 20 intr-un top 100 al celor mai scumpe transferuri din Premier League. Cu toate ca la acea vreme suma platita de Chelsea, chiar si pe atunci cea mai mare din istoria clubului, se ridica la 15,8 milioane lire sterline, dupa . continuă pe România Liberă

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

Cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 26 de grade Cesius a Miercurea Ciuc.

O temperatura de minus 26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita, unde pentru a treia zi consecutiv se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din tara din aceasta iarna, conform Mediafax. Potrivit meteorologului Lado Gabriella de la Statia meteorologica din Miercurea Ciuc, temperatura a coborat, in cursul noptii de luni spre marti, in jurul orei 01. 30, la minus 26 de grade Celsius si s-a mentinut la aproximativ aceeasi valoare .

Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Cotatia futures a cafelei Arabica si-a continuat ieri cresterea, pe piata americana, inregistrand astfel cel mai important avans din ultimii cinci ani, pe fondul secetei din Brazilia - cel mai mare cultivator si exportator mondial de profil.

Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a acoperit nordul Iranului cu un strat gros de zapada, lasand intreaga regiune in bezna, cu sute de mii de locuitori ramasi blocati de nameti. Furtuna de zapada.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna: minus 25,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius, scrie Mediafax .

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de -25,3 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius. in ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 25,3 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna la nivel national s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 25,3 grade Celsius, informeaza.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

GSP: Scrisoarea tulburatoare dedicata de Xavi Hernandez celui mai important antrenor din cariera sa, Luis Aragones

Sambata seara, pe Camp Nou, Xavi Hernandez a fost profund miscat la minutul de reculegere tinut in memoria fostului selectioner al Spaniei, Luis Aragones, decedat simbata dimineata, intr-un spital din Madrid. Potrivit gsp. ro, mijlocasul spaniol a dat publicitatii o scrisoare deschisa despre cel mai important antrenor din cariera sa. Cel care si-a asumat orice risc cu el, care l-a responsabilizat si l-a transformat in lider. Iata, mai jos, rindurile emotionante dedicate de Xavi mentorului sau.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )