Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca, huiduit de oameni

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca, huiduit de oameni

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni. continuă pe Antena3

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca a iesit din institutie. Expertiza medico-legala va incepe pe 9 august

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise .

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca, in casa ororilor pentru reconstituire

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,este adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, cere control medical. La descindere a fost lovit cu bocancii in piept. il dor coastele, are probleme la respiratie

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, cere un control medical pentru ca acuza durere in zona coastelor. Inculpatul spune c-a fost agresat in momentul descinderii de la 6 dimineata.

Cosmina a disparut cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal. Din fericire, a fost gasita in viata, dar fata refuza sa se intoarca acasa

Cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal, o alta tanara disparea de acasa. Cosmina Ionela Vladdin orasul Ianca, judetul Braila, disparea.

CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

Fiica lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a facut, joi, primele declaratii in acest caz. Daniela Dinca Balan, despre care s-a spus ca plasa fete unor oameni bogati, ca vineri va face precizari.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

Ce s-a intamplat pe siteul Politiei, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra

Chiar daca Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a recunoscut ca a ucus-o pe Alexandra Macesanu, in lipsa unor dovezi clare, fata continua sa figureze la persoane disparute. Politistii din Olt au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )